TVÅ REELLA FÖRSLAG FÖR ATT HEJDA INFLÖDET AV MIGRANTER OCH FÅ DEM ATT ÅTERVÄNDA! 

 

 I Danmark talar regeringen klarspråk om de problem som uppkommit genom invandring. Ny statistik visar att i det man kallar för landets ”getton” är hela 60 procent av invånarna med utomeuropeisk bakgrund beroende av socialbidrag.

Det danska arbetsmarknadsdepartementet har presenterat nya siffror rörande landets 29 mest invandrartäta områden – ”getton” med rättfram dansk terminologi – rapporterar danska Ektstra Bladet.

Hela sex av tio invånare med utomeuropeisk bakgrund lever på socialbidrag alternativt förtidspension. Ytterligare en siffra som uppmärksammas är att endast 15 procent av dessa invånare har någon utbildning. Det är sannolikt minst lika illa i Sverige.

Arbetsmarknadsminister Troels Lund Poulsen från det liberala partiet Ventste:

– Det är ett stort problem med sammanhållningen att så många människor lever helt utanför det danska samhället och nästan bor i en parallellvärld. Vi kan inte acceptera det, förklarar Lund Poulsen.

För att lösa problematiken i dessa områden har regeringen föreslagit en ”getto-plan” som bland annat innebär hårda sanktioner mot bidragstagare som inte tar de arbeten som samhället erbjuder.

– Det måste kännas i plånboken, säger Lund Poulsen.

Den nya statistiken från arbetsmarknadsdepartementet visar även att av åtta av tio kvinnor med utomeuropeisk bakgrund är arbetslösa. När det gäller män är nästan sju av tio arbetslösa. Jag misstänker att siffrorna är minst lika alarmerande i Sverige. I Sverige presenteras dock inte denna statistik. Istället presenterar politikerna med minister Morgan Johansson i spetsen fake news om det bidrag migranterna lämnar till det svenska samhället.

Alltså: Dra eller minska bidragen rejält för de muslimska migranter som inte arbetar så kommer de att återvända hem till sina länder.

 

 I Sverige hävdas från politiskt håll att vi behöver migrationen för att vi har en åldrande befolkning och att det finns för få svenskar (svenska familjer föder för få barn) som på sikt kan ta över på arbetsmarknaden. Det finns dock en etniskt bättre lösning än att ta in lågutbildade lågkomptenta och lågproduktiva muslimska migranter. Migrantfamiljer som är mycket barnrika och fram emot 2050 kommer att vara fler än de etniska svenskarna!

Den ungerske premiärministern Viktor Orban höll sitt ”State of the Union-tal”. Där presenterade han förslag som bland annat innehåller skattelättnader för familjer som skaffar fler än ett barn.

– Det här är Ungerns svar på utmaningarna istället för invandring, sa Orban.

Punkterna i paketet innefattar bland annat att staten betalar av en miljon forinter på lånet för familjer med minst två barn, kvinnor som fött fyra barn slipper betala inkomstskatt för resten av livet och subventionerade priser på bilar för familjer med minst tre barn.

Under talet kallade Orban EU och Bryssel för ”den nya internationalismens citadell” (det vi kallar globalismen) och pekade ut invandring som ”denna nya internationalisms instrument”. Länderna som utsätts för ambitionerna om en fabricerad nations- och gränslös värld ser nu en kristen-muslim-värld växa fram i sina samhällen med en krympande andel kristna medan vi i Centraleuropa fortfarande har en egen framtid, lade Orban till.

Det långsiktiga målet för Ungern är enligt Orban att utplåna fattigdom och göra landet till en plats där alla ungrare har ett arbete och hem och varje barn har tillgång till förskola, skola, skolmat och studentlitteratur samt en värdig ålderdom för äldre.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: