ÖREBRO OTRYGGAST I SVERIGE.

Sveriges högsta siffror för kvinnors otrygghet står Örebro för – här uppger hälften av kvinnorna att de är rädda för att gå ut själva efter mörkrets inbrott, vilket under den mörka årstiden innebär redan från klockan 16.

Uppgiften bygger på färsk statistik för 2018 från Folkhälsomyndigheten. 1) Trenden har varit uppåtgående under en följd av år och om den håller i sig kommer i framtiden fler kvinnor i Örebro att vara begränsade i sin rörelsefrihet på grund av rädsla för att utsättas för brott.

De brott som kvinnor främst oroas över och som resulterar i att de inte gärna lämnar hemmets trygghet när mörkret fallit är enligt myndigheten överfall, rån, våldtäkt och sexuellt ofredade.

Vivalla ett av landets mest ”utsatta” områden.

I Örebro finns ett av landets mest brottstyngda muslimska diaspora-områden Vivalla. Härifrån rapporteras i MSM om grov brottslighet – mord, gängskjutningar, terroristrekrytering, anlagda bränder, rån, hot, attacker mot blåljuspersonal och brevbärare, fyrverkeriterror, gömda krigsbrottslingar, vapensmugglare, våldtäkter mot minderåriga och handikappade med mera.

Vivalla sticker också ut i Sverige som – mig veterligen – den enda kända plats där en mobb lynchat en – visserligen mordmisstänkt – man till döds med slag och sparkar.

Vart har gamla fina Örebro tagit vägen?  Vad har den tidigare och nuvarande politiska majoriteten ställt till med i Örebro?  Men, å andra sidan, har självfallet otryggheten i Örebro ingenting att göra med den muslimska massmigrationen. Att hävda något sådant är bara ”fake news” och högerextremism!

1) Källa: Oppna-jamforelser-folkhalsa-2019-18076.pdf

Se tabell 102, sidan 155.

2 svar to “ÖREBRO OTRYGGAST I SVERIGE.”

  1. A K Says:

    ..enligt Nerikes Allehandas ledarskribent Lars Ströman är Vivalla ett av de tryggaste områdena i Sverige och dessutom är en mängd av entreprenörer bosatta där som kommer att föra det svenska samhället i en positiv riktning, har han fel?

    • lennart waara Says:

      AK, törs du inte framträda med namn? Ströman som sanningsvittne om Vivalla? Vad tycker du själv? Läser du inte media? Statistiken kan inte ljugas bort. Örebro sämst i Sverige. Eländet kommer från Vivalla! Lynchning på öppen gata verkar ju tryggt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: