EMMANUEL MACRON!

Frankrikes president Emmanuel Macron kritiserar Venezuelas sittande president Nicolás Maduro. Macron kallar presidentvalet år 2018 för ”illegitimt.” Samtidigt hyllar han alla de hundratusentals människor som protesterar på gatorna för ett maktskifte i Venezuela. Den franska presidenten skriver ordagrant att han ”välkomnar modet hos hundratusentals venezolaner som protesterar för deras frihet”.

 Samtidigt pågår sedan flera månader varje helg i Frankrike breda omfattande folkliga protester mot den sittande presidenten Emmanuel Macron och hans politik. De s.k.  Gula västarna kämpar mot presidentens politik och för ett avsättande av presidenten. Precis som i Venezuela!President Emmanuel Macron svarar med att skicka den franska polisen och de tungt beväpnade gendarmeriet ut på gatorna för tysta det egna folket med tårgas och batonger.

 Ibland är kulisserna bjärta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: