NÄR VERKLIGHETEN ÖVERTRÄFFAR DIKTEN!

 

Statstelevisionen/SVT fortsätter att agera Orwellskt Sanningsministerium!

De fortsätter att beskriva de groteska muslimska terrormorden i Marocko som ”knivskador på halsen”. Orwell hade kunnat hämta stoff till sin roman direkt från SVT!!! Däremot hotar SVT/Sanningsministeriet dem som på nätet delar den utlagda videon med att det kan vara straffbart. Videon visar hur de muslimska männen skär halsen av den levande skrikande kvinnan och kastar runt huvudet i tältet. Det är värre för statstelevisionen att att sprida en film om terrormordet än själva brottet!

Varför inte exempelvis intervjua Ivar Arpi om den groteska videon som han sett och förfasas över. De som i likhet med Arpi sett videon blir aldrig mer samma person!

Statstelevisionens/Sanningsministeriets kampanjjournalistik är inget annat än knäfall för islam och muslimerna genom att förvrida sanningen om morden. Fråga dig varför?

De muslimska männen agerar helt i enlighet med Koranens suror om vad man skall göra med s.k. otrogna.

De som försvarar SVT/SR brukar anföra att drygt 60 procent av medborgarna har stort förtroende för SVT/SR. Det är JUST DET som är DET STORA PROBLEMET! Det stora förtroendet (dock sjunkande) för statstelevisionen/statsradion är grunden till att de fungerar som maktelitens Sanningsministerium. De kan ostört fortsätta att sprida fake news, förvrängningar, halvsanningar och utelämnanden. Därmed förvrider de bilden av verkligheten för de svenska medborgare som litar på SVT/SR och som aldrig söker fakta på fria media!

Historiens dom över SVT och SR kommer att bli hård den dag det blir möjligt att granska och analysera vad de stått för och vad de åstadkommit! Den dagen kommer även om det kan dröja något årtionde!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: