SVT LJUGER OM KLIMATET!

Erika Bjerström står och ljuger medvetet och ohejdat i statstelevisionen. Hon påstår att extremväder ökat som ett resultat av klimatförändringar. Sanningen är att extremväder globalt snarast – om något – minskat de senaste decennierna. Se statistiken.

Värmen och bränderna sommaren 2018 är ingen trend eller klimatförändring. Vädermönster eller förändringar i vädermönster under minst 30 år konstituerar klimat eller klimatförändring. De begrep hon inte heller eller ljög om!

Erika Bjerström är inte journalist utan anställd på statstelevisionen som klimatalarmistisk propagandist! Är det verkligen OK med tanke på målsättningen för SVT om neutralitet, objektivitet och saklighet?

Varken Per Holmgren eller Johan Rockström är klimatforskare som statstelevisionen påstår. De ljuger medvetet om det också!  Per Holmgren är betald klimatpropagandist och utbildad meteorolog. Johan Rockström är också betald klimatpropagandist och chef för ett institut som skapades av Birgitta Dahl – om jag minns rätt – för att ta fram underlag för politisk opinionsbildning. Det är således ingen forskningsinstitution. Johan Rockström är agronom till utbildning och en politiskt utnämnd professor!

Sveriges i särklass mest vetenskapligt meriterade klimatforskare intervjuas aldrig i statstelevisionen. Jag talar om prof. Lennart Bengtsson tidigare chef för Max Plank institutet i Hamburg som forskar på just klimat och klimatförändringar. Anledningen till att han aldrig intervjuas är att han inte tillhör klimatalarmisterna!

Sveriges utsläpp av CO2 är 1,4 promille av världens totala utsläpp. Det motsvarar några veckors utsläpp från nybyggd kolkraft i Sydostasien. 2 400 nya kolkraftverk byggs i andra delar av världen kommande år.

CO2 ökar kraftigt i vissa delar av världen mest i Kina utan någon som helst påvisbar påverkan på klimatet. By the way, Kina, Indien och Japan säger sig följa Paris-avtalet vilket är sant! De lovade nämligen ingenting vid Paris-avtalet, åtminstone inte de närmaste 10 åren!

Sverige faller bort i felmarginalen på t.ex. Kinas utsläpp av växthusgaser. Om vi stänger ner hela Sverige och tar bort hela Sveriges befolkning så skulle det inte kunna ses i statistiken! Kina tjänar indirekt på att vi med olika åtgärder lägger en hämsko på vår ekonomiska tillväxt, vilket medför att Kina snabbare hinner ifatt Europa ekonomiskt.

Det mest skrämmande är dock att man från flera håll prof. Torbjörn Tännsjö, Anders Wijkman, en norsk professor, m.fl. vill sätta demokratin ur spel för att hantera ”klimathotet”!  Anders Wijkman är ordf. för den globalistiska Romklubben som står för det och som i sina dokument uttryckligen skrivit att man måste skrämma upp medborgarna i de olika länderna för att få igenom sin agenda med olika inskränkningar socialt och ekonomiskt.  Det gjordes i dokumentet First Global Revolution 1991 inför klimatmötet i Rio de Janeiro 1992. Det kan förklara den ohämmade och osakliga propagandan.

Varifrån kommer då den i statstelevisionen ideligen upprepade lögnen om att 95 procent av alla klimatforskare är överens dvs en betydande konsensus.  En institution i USA gjorde ett utskick till forskare över hela världen. Av 10 000 utskick fick man 30 procent svar, dvs 3000. Av dessa 3000 som svarade plockade man ut 79 personer som man subjektivt definierade som klimatforskare. Av dessa var det 77 som sade att mänskliga aktiviteter är ett signifikant bidrag till klimatförändringar. Därifrån kommer siffran om 95 procents konsensus. I själva verket utgör dessa endast 0.77 procent av det första urvalet och 2,56 procent av dem som svarade! Some consensus!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: