FRANKRIKE REVOLTERAR.

 
Protesterna som började i Paris mot höjda bränsleskatter har nu spritt sig till hela Frankrike. Det handlar inte längre om bräsnsleskatterna (om det ens någonsin gjorde det) som globalisten Macron snabbt sänkte. Revolten fortsatte, fördjupades och spred sig. Det var bara den tändande gnistan. Nu börjar också MSM se att detta är bredare än bara Paris upplopp. Den kravlista som finns börjar spridas i MSM även om den inte är något samlande dokument. Revolten är INTE styrd av någon organisation som kan skriva avtal eller förhandla. Det här är franska medborgare, det franska folket, som reser sig! Måltavlan är hela den globalistiska politiken inkl klimatalarmismen som Macron styrd av finansoligarker står för. Borde få rejäla återverkningar också i Katowice i Polen. Medborgare i allt fler länder börjar tröttna på en politik som pressar ner välfärden och höjer skatter och avgifter för att i klimatalarmismen namn bryta sönder nationalstaten. Romklubben och Anders Wijkman säger detta öppet och att en global ”regering” borde styra. Det är vad Katowice handlar om och som de lysande franska medbrorgarna nu revolterar emot! Må de lyckas!
Presidenten Macron har kallat in 90 000 poliser för att försöka slå ner revolten! 90 000 poliser och gendarmer tungt beväpnade med pansarfordon emot de folk som lurades att välja honom!
Också den sidan är avslöjande för medborgare i andra länder!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: