ÄNNU EN STUDIE VISAR MIGRANTERNAS KRAFTIGA ÖVERREPRESENTATION I KRIMINALITET OCH VÅLD!

Institutet för framtidsstudier har tagit fram en rapport om våldsbejakande extremism och organiserad brottslighet inkl. fotbollsfirmor.

”Våldsbejakande extremism och organiserad brottslighet utgör hot mot det demokratiska samhället som fått stort inflytande på den svenska kriminalpolitiken under de senaste decennierna. Både myndigheter och forskarsamhället har lyft behovet av mer forskning på dessa områden”, skriver institutet på sin hemsida om rapporten.

Bland mc-gängen ingår 5.693 personer, i de kriminella nätverken 5.094 personer, i fotbollsfirmor 835 individer och i den islamistiska gruppen är det 785 personer.

Enligt rapporten finns det en stor överlappning mellan grupperna.

– Vi ser exempelvis att den islamistiska miljön har väldigt kraftig överlappning med den organiserade brottsligheten, säger sociologen Amir Rostami, en av forskarna bakom rapporten, till Ekot.

Forskarna är också förvånade över hur omfattande den kriminella miljön visat sig vara.

– Den här miljön är betydligt större än vad som har rapporterats tidigare. Även de myndigheter som vi har samarbetat med i det här projektet trodde inte det här skulle vara en så omfattande miljö, säger Rostami till SVT.

Hela rapporten med alla tabeller kring bakgrund i olika geografiska regioner (SVB lämnade inte ut länderfördelningen till Institutets forskare! That´s Sweden today! Myndigheter censurerar offentliga uppgifter!) finns på Institutet för Framtidsstudiers hemsida: https://www.iffs.se

I Tabellen nedan visas andelen migranter och deras barn i de olika brottssyndikaten.

bulle_0.jpg

Länkar ovan till Rapporten samt SR och SVT så kan du själv avgöra hur den kontroversiella och vänsterpopulistiska TV kanalen SVT och radiokanalen SR vinklar rapporten. Granska och avgör själv!

Lennart Waara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: