RÖDSKRIKAN ÅTER OBSERVERAD!

Redan i min första observation och rapport av arten RÖDSKRIKA antog jag att om klimatet i biotopen runt Stureplan blir för hotande eller svåruthärdligt så kan rödskrikan alltid migrera till Bilderbergen.

Nu verkar något vara på gång. Den rödskrikehona som observerades först verkar ha funnit en art-partner (ev. av underarten Malign Sorosskrika) just i miljön runt Bilderbergen i Davos. Födosökandet kommer att kraftigt underlättas eftersom den hane som dykt upp inte bara är mycket duktig på födosökande utan också har den för arten vanliga egenheten att lägga upp stora högar av födotillgångar.

Rödskrikan som upptäcktes runt Stureplan kan nu med fog antas migrera och som revirförädare lämna hembiotopen runt Stureplan för en mer globalistisk biotop runt Bilderbergen och Davos. Födosökandet kommer i det närmaste upphöra eftersom matningarna där är mycket generösa och livsvariga!

2 svar to “RÖDSKRIKAN ÅTER OBSERVERAD!”

  1. jan Östman Says:

    Samtidigt får vi i media höra vilket hot utdöendet av arter utgör för vår existens 🙂
    Janne

  2. lennart waara Says:

    Det kanske t.o.m. finns arter som lika gärna kan dö undan till fromma för andra arter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: