GUSTAF FRIDOLIN OCH SAGA BERLIN – EXIT!

Ibland finns det små glädjande tecken i tiden. I detta fall från en tingsrätt. Att ”konstnären” Saga Berlin döms till villkorlig fängelsedom och skadestånd på 280 000 kronor är glädjande och i enlighet med normalt svenskt rättsmedvetande. Medborgarna ute i landet tvivlar inte en sekund på att sådana tilltag – kallas oftast ”konstinstallation” – skall beivras av rättsväsendet!
”Konstinstallationen” i form av en nerklottrad simbassäng som sedan filmas är dessutom helt i linje med en postmodernistisk konstsyn!

Glädjande besked nummer två idag. Vi slipper snart en av Sveriges skadligaste (för ekonomi och tillväxt) och farligaste (socialt) politiker Gustaf Fridolin! Att kalla mannen för en ”orm” som Leif GW Persson dristat sig att göra är väl närmast att förtala ormen som art!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: