DEMOKRATISK NATIONALISM OCH NATIONALSTAT.

Begreppen nation, nationalist, demokratisk nationalism och nationalstat är viktiga för en konkret förståelse och analys av Sveriges problem. Problem och hot som härrör ur PK-ideologin och globalisternas agendor! Begreppen kan uppfattas som en fyrbåk för vad Sverige varit historiskt och kan bli igen! De innesluter den svenska mentaliteten att försörja sig, göra rätt för sig, vara hederlig, jämlik och jämställd, demokratisk, frihetlig och modern! De står också för det historiskt homogena svenska folket, en genuint förankrad traditionell svensk kultur med rötter i kristendom inom konst, musik, litteratur, med en tentativ kanon på min bloggsida:

https://lennartwaara.com/2018/08/25/kultur-och-nationalism-en-svensk-kanon/).

Det vill säga på varje punkt i grundläggande motsättning och konflikt med den importerade kultur som är centrum i islamiseringen av Sverige. Sveriges huvudproblem är nämligen massmigrationen som skapat en växande muslimsk diaspora i förorternas no-go-zones. Där man i stor utsträckning försörjs av bidrag finansierade av svenska skattebetalare.

I diasporan utvecklas och fördjupas en kultur som väsentligt avviker från svensk kultur, tradition och värderingar! Listan är lång; polygami, barnäktenskap/pedofili, systematiskt skärande av små flickor i underlivet, sharialagar och shariadomstolar, moralpoliser, kriminalitet och droghandel, bilbränder, muslimska ungdomsgäng i dödligt krig med varandra på öppen gata, gruppvåldtäkter av flickor och pojkar, extremt patriarkat, klanvälden och muslimsk terrorism med återvändande daesh/IS terrorister fria på våra gator.

Det måste bli slut på moskéer och imamer som predikar islam i dess farligaste och mest omstörtande form, minareter, böneutrop och vandrande tält och brevlådor på våra gator! Islamiseringen och det fortsatta muslimska inflödet måste stoppas och vändas om Sverige skall räddas!

Begreppen demokratisk nationalism och nationalstat omfattar också en historiskt utvecklad svensk parlamentarisk demokrati med en stark privat och offentlig sektor/ekonomi bl.a. grundad i stora exportinriktade ingenjörsföretag, m.m. Begreppen står för en lång historisk kamp för yttrande, mötes- och tryckfrihet där arbetarrörelsen tidigare varit drivande. Dessa s.k. borgerliga fri- och rättigheter är idag hotade på flera fronter bl.a. av lagbestämmelser och gummiparagrafer som ”hets mot folkgrupp”! Med den lagstiftningen har Sverige fjärmat sig långt ifrån det som är mitt ideal, nämligen yttrandefriheten i ”First Amendment in the Constitution of the USA”!

Den aktuella politiska agendan – för oss alla – handlar om att rädda Sverige från det växande hotet från globalisterna mot den svenska nationalstaten och därmed ytterst den nationella parlamentariska demokratin! Ideologiskt uttrycks och drivs hotet av en förrädisk och totalitär PK-hegemoni! Den har sina grunder i neo-marxism, identitetspolitik och postmodernism och omfattas av ledande politiker och media. Sverige måste börja med att bryta den pågående utvecklingen av ”the deep state”! Innebärande en PK-politisering av chefer och tjänstemän i statsförvaltningen. Återinför, det av Olof Palme upphävda, tjänstemannaansvaret och återgå till Axel Oxenstiernas statsförvaltningsideal! Nyligen har statsförvaltningens politisering demonstrerats i den upprörande skrivelsen från ett par hundra tjänstemän i regeringskansliet och UD. T.o.m. Carl Bildt har reagerat med raseri över förlöpningen! Undertecknarna borde publiceras och tvingas förklara sig eller få sparken!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: