SVERIGE HAR VALT EN KONSERVATIV REGERING!

Sverige röstade konservativt i valet i september 2018. Med 44 procent för SD, M och KD, 40 procent för vänsterns V, MP och S och magra 14 procent för liberala L och C har det svenska folket entydigt valt en konservativ agenda.

Men så har vi media i Sverige! Där filtreras verkligheten och presenteras på ett helt oigenkännligt sätt!

I den vänsterliberala press som dominerar rapportering och debatt påtalas den konservativa segern inte alls. For the record, jag inkluderar SVT och SR i denna kategori av PK-ideologisk dominans! Istället är vänsterliberala C och L kungamakare i den berättelsen!

Ingen debatterar eller analyserar hur en konservativ regering, typ KD och M med förhandlat stöd av SD, skulle kunna komma till stånd. Istället handlar narrativet om hur man på olika odemokratiska sätt skall hålla SD utanför allt inflytande i regering och riksdag!

Nåja, i nästa val, ja vi ser detta långsiktigt, kommer MP inte att ta en plats i riksdagen, C och L kommer efter samarbete med S att vara nere på 4 – 5 procent. S fortsätter sin påbörjade resa neråt mot internationellt naturliga 10 procent. Till valet 2022 kommer dock S att landa på 15 – 20 procent. SD växer mot 25 procent och över, M och KD växer, eventuellt finns nya partiet AFS (Alternativ för Sverige) i riksdagen.

Tillsammans kan M, KD och SD år 2022 skapa en konservativ regering som på allvar tar tag i Sveriges grundproblem, den muslimska massmigrationen som skapat en muslimsk diaspora i förorternas no-go-zones med egna lagar, regler och sätt att leva! En muslimsk kultur som i grunden avviker från svensk kultur, tradition och värderingar! Listan är lång; polygami, barnäktenskap, systematiskt skärande av små flickor i underlivet, sharialagar och shariadomstolar, moralpoliser, kriminalitet och droghandel, bilbränder, muslimska ungdomsgäng i dödligt krig med varandra på öppen gata, gruppvåldtäkter av flickor och pojkar, klanvälden och muslimsk terrorism.

Det kan äntligen bli ett slut på moskéer, imamer som predikar islam i dess farligaste och mest omstörtande form, minareter, böneutrop och vandrande brevlådor på våra gator!

Svenska folket är i de två senaste valen på väg i konservativ inriktning! Trenden är tydligast utanför våra storstäder, i det som är resten av Sverige! År 2022, i bästa fall, eller senast 2026 kommer en tydligt konservativ majoritet att vinna. En majoritet som inte kan förhandlas bort av vänsterliberala krafter i riksdagen!

Jag hoppas att det inte är för sent, för att rädda Sverige, från att falla än djupare i den vänsterliberala sörja som ställt till det så fruktansvärt i landet! De som fortfarande tror att de som ställt till det också kan reda ut situationen kommer att bli oerhört besvikna. De lurar sig själva! Det är den värsta formen!

Håll ut, fortsätt att ta fram och presentera fakta och en berättelse som är sann. Lita inte på PK-media, lita inte på SVT och SR! Det är dags att vi dissidenter bildar en motståndsrörelse av fakta från källan, analys och kunskap och presenterar dessa för de svenska medborgarna!

Evert Andersson kommentar: SVT och SR har nog den bredaste publiken, men SvD, DN, Expressen och Aftonbladet har drivit rena rädda-MP-kampanjer. De toppade efter Rockströms utspel om PNAS-rapporten. Då fick de spel allihop. En tipping point som om en fördämning brustit var störtfloden av artiklar. DN:s kulturchef Björn Wiman skrev om klimatet ett par gånger i veckan. Helt i Rockströms anda. Helt döv för rättelser.

Ett svar to “SVERIGE HAR VALT EN KONSERVATIV REGERING!”

 1. Lennart Waara Says:

  Tack för ditt svar på FB Rasmus Frebran! Det var bra och ger mig tillfälle att utveckla min uppfattning. Jag är som du säkert förstår inte alls ense med dig!

  Jag är inte överens med den tes om representativ parlamentarisk demokrati som du i korthet anför. Den har drag av elitistisk spelteori. Att se de valda representanterna som ett eget skikt med egna utövade intressen stämmer med hur den demokratiska försvagningen/förfallet i Sverige idag ser ut. Det är dock ingen önskvärd målbild om en förankrad folklig demokrati.

  Uppgiften för valda riksdagsledamöter och regering är att följa folkviljan. I detta val var folkviljan konservativ! Faktum är att de konservativa vann valet. Se mina bloggar i ämnet på: lennartwaara.com.

  Det svenska folkets valda representanter skall framförallt inte agera på egen hand eller som du skriver vara ” folkets förmyndare med helt andra krav på ansvarstagande för en långsiktigt hållbar politisk helhet än medelsvenssons.”

  De valda representanterna skall under inga omständigheter ses som ”folkets förmyndare” utan som genomförare av folkets vilja. Begreppet ”folkets förmyndare” som analysinstrument är direkt obehaglig! Det är ett begrepp med konnotationer av det slag som ingår i de två stora totalitära ideologierna! Folkets tjänare är ett betydligt bättre begrepp för att beskriva deras roll och den inställning de borde ha visavi folket, medborgarna och väljarna!

  Portalparagrafen i vår grundlag är; ”all makt utgår från folket”! Det innebär att riksdagsledamöter och regering i genuin mening skall vara ”folkets tjänare” och absolut inte ”folkets förmyndare”. Om våra folkvalda (ett bra begrepp som ofta används) har en sådan syn på sig själva är det ägnat att oroa och uppröra! Dock, det finns tecken och belägg för att de faktiskt ser sig själva som ”folkets förmyndare!” En roll de varken har kunskap, kompetens eller intellekt för! Det är inte eliten i Sverige som är/blir riksdagspolitiker.

  De är länge sedan – 1950/60-tal – som riksdag och regering klarade att ta ansvar för en långsiktigt hållbar och för hela landet fungerande politik. Det var på den tiden när socialdemokraterna var ett folkligt arbetarparti och innan Olof Palme startade det socialdemokratiska förfallet!

  Jag vänder mig mot begreppet ”medelsvensson”. Det är ett pejorativt mediebegrepp hämtat från statistiken. Grejen är att ”medelsvensson” är ett genomsnittsbegrepp som faktiskt inte finns i sinnevärlden. Jag använder aldrig begreppet! Svensk medborgare eller folket duger bra.

  Det som nu pågår i riksdagen är ett logiskt utslag av den vänsterliberala kartell som regerat och fortfarande regerar i Sverige. De är utmärkt om detta fortsätter i fyra år till. Då är S nere på 15 – 20 procent i nästa val och C och L nära 4 procent. Vi kan få en genuint konservativ regering 2022 eller senast 2026. Förändringarna i Sverige kommer. Det tar dock tid att ta tillbaka Sverige från PK-ideologerna i politik och media men det kommer!

  Se Schweiz som ett lysande exempel på en fungerande nation. Egen stark valuta (jmfr. kronan), inga muslimska horder och terroristdåd. Beslutande folkomröstningar? Ja! Ett efterföljansvärt exempel för Sverige. Se min blogg o analys kring vilka konstitutionella reformer som behövs i Sverige!

  Med beslutande folkomröstning hade den muslimska massmigrationen aldrig kommit till stånd! Bara en sådan sak! Sverige hade varit i ett helt annat läge ekonomiskt, socialt och politiskt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: