ANNIE LÖÖF SEGLAR FRITT!

Annie Lööf och ”sentepatiet” lovar att fixa 100 000 nya jobb. Tro det den som vill! Nationalekonomiskt är det omöjligt för en regering att med politiska åtgärder åstadkomma 100 000 jobb! Politiskt är det inget annat än desperation inför migrations- och integrationsproblemen och de stundade valen med ett kraftigt ökande stöd för SD. Moraliskt är det ett rent haveri – och inte det första – av Annie Lööf som i en SVT intervju hävdat att vi kan ta emot 20 miljoner migranter! Tvivlar du så kolla på youtube!

Nu avser Annie Lööf och ”sentepatiet” att satsa 2,6 miljarder kronor på ”särskilt motiverade migranter”! Om migranterna är särskilt motiverade borde de klara integrationen på egen hand. Varför skall skattebetalarna betala det? För det är ju det hon säger! ”Sentepatiet” har inga pengar att satsa! Annie Lööf har inga pengar att satsa! Det är mina och dina skattepengar hon leker med!

By the way! 2,6 miljarder motsvarar en höjning med 1 800 kronor i månaden under ett år för 120 370 fattigpensionärer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: