KARL MARTELL, S:T DENIS OCH ISLAM.

Rubriken kräver en förklaring! Hoppas att den inte blir alltför tung!

Vi börjar med S:t Denis och den stora och berömda Basilika som hyser prominenta kungagravar av Bourboner, Merovinger och Medicis. Louis XVI och Marie Antoinette är begravda i Basilikan!

Under våra resor i Frankrike och studierna av gotiska katedraler och romanska basilikor har vi besökt S.t Denis! Men det var på 1960-70-talet och före det stora övertagandet! Mer om det längre fram!

By the way, för den som händelsevis inte besökt S:t Denis så är det en förstad till Paris, beläggen norr om staden.

Kyrkans mest prominenta grav hyser Karl Martell (Hammaren)! Karl Martell stoppade den muslimska invasionen i Europa vid slaget vid Tours 732. Därvid satte Karl Martell och hans arméer stopp för Umayyad Kalifatets försök att invadera Europa och sprida islam till vår kontinent.

År 711 hade de muslimska horderna tagit sig in i Europa under ledning av Tariq bin Zayad. Han är i historien berömd för sin kommentar efter landstigningen i Europa. ”Bränn båtarna! Vi har inte kommit hit för att återvända! Antingen erövrar vi eller så går vi under själva!”

Karl Martell såg till att det sistnämnda blev resultatet.

I annat fall hade Europa varit muslimskt och vid Oxford och Cambridge hade man studerat och lärt Korantexter, hadhiterna och sharia till ett omskuret auditorium! Den store historikern Edward Gibbon skrev;” From such calamities was Christendom delivered by the genius and fortune of one man.”

Idag är S.t Denis ett helt annat samhälle! Tio (10) procent av alla Frankrikes kända moskéer ligger i S:t Denis. Trettio (30) procent av befolkningen är muslimer. De flesta från Nordafrika och söder om Sahara! S:t Denis ser idag mer ut som Nordafrika än som Frankrike!

Karl Martell roterar i sin grav! De muslimska horder Karl Martell stoppade vid slaget vid Tours har nu invaderat Europas stora länder, inte bara Sverige utan Tyskland, Storbritannien och inte minst Frankrike! Resultatet av en katastrofal migrations politik förd av Angela Merkel, Fredrik Ruinfält, Stefan Löfven och alla de andra ledarna i Europa som 2011 uttryckligen hävdade att integrationspolitiken misslyckas, ”misslyckats totalt” ( Se Angela Merkels och de andras tal från 2011) men som sedan öppnade slussarna.

Det muslimerna inte lyckats åstadkomma med sina arméer har man nu lyckats med via en muslimsk massmigration. Enligt PEW research kommer muslimerna runt 2050 att vara i majoritet i flera länder i Europa, inkl. Sverige, givet att dagens födelsetal för inhemska och muslimska par fortsätter! Demografiska data och kurvor är kristallklara på den punkten!

Not:
För den fotbollsintresserade, Stade de France ligger i S:t Denis. Som någon konstaterat, idag enda orsaken att besöka S:t Denis. Ja, bortsett från Basilikan för den historiskt intresserade!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: