SVERIGEBILDER

SVERIGEBILD NR 1: Den svenske läkaren Fikru Maru skall släppas efter att ha suttit fem år i fängelse utan dom i Etiopien. Fikru Maru är bara en enkel läkare inte en kommunistisk journalist med vidhängande fotograf som poserade på egna bilder med AK4:or och patronbälten i händerna (AK4:an är ett militärt automatvapen avsett för att döda fiender). De sökte i journalistiskt nit upp en terrorstämplad s.k. befrielserörelse, togs tillfånga och dömdes för terrorbrott, som jag vill minnas att de erkände. Hela den svenska journalistkåren engagerade sig och fick med sig UD med Carl Bildt i spetsen för att få dem fria, vilket skedde efter drygt ett år! Intressant är att det var Lundin Oil och Carl Bildt de var ute efter att ”avslöja.” I sista hand var det Carl Bildt som räddade dem från en än längre fängelsevistelse.

En annan jämförelse kan vara den svenske snickare som också satt åtskilliga år fången innan han sent omsider släpptes. Han var inte heller kommunistisk journalist!

SVERIGEBILD NR 2: ISLAMISERINGEN AV SVERIGE VET INGA GRÄNSER! I Växjö har den muslimska moskén fått polisens tillstånd att varje fredag på hög volym (110 db) sända ut muslimska böner över staden.

Smålandsposten rapporterar. När Katolska Kyrkan i Växjö sökte ett liknande tillstånd för klockringning på söndagarna så fick de avslag!

Ett svar to “SVERIGEBILDER”

  1. Jan Östman Says:

    Klockrent, Sverige!
    Janne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: