ANGÅENDE ENSAMKOMMANDE AFGHANER!

Den grupp som tidigare med ett magnifikt fake news begrepp kallades ”ensamkommande flyktingbarn” heter numera hos SvT och S endast ”ensamkommande” vilket är korrektare eftersom det varken var barn eller flyktingar utan ljög sig in i Sverige med falska identiteter och legender och kom från Iran. Nu vill S att de skall få absolution för sina lögner och legender och föreslås av Socialdemokraterna att få stanna trots allt.
Vi kan bara hoppas att alla utom MP och C röstar ner detta orimliga och obeskrivliga förslag som migrationsminister Fritzon presenterat! De ensamkommande skall självfallet utvisas och inte få stanna för låtsasstudier på gymnasienivå!

Regeringen anger ingen kostnad för förslaget! Vi får räkna själva! Om det handlar om lika många som vid föregående förslag så blir den direkta kostnaden öve Migrationsverket minimum 6 miljarder kronor och då är alla övriga samhällskostnader för afghanerna oräknade! Minst 10 miljarder således! Lågt räknat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: