UG OCH MORDET PÅ OLOF PALME!

Uppdrag Granskning (UG) har i en serie inslag kokat soppa på en spik med utgångspunkt i Hinsehäxan. Some witness!? Denna gång kring mordet på Olof Palme. Med glidningar, misstänkliggöranden, antydningar, guilt by association etc försöker man ifrågasätta det uppenbara. Christer Petterson mördade Olof Palme och pekades ut av Lisbeth Palme!
I likhet med den mångårige spaningsledaren Ölvebro, Leif Silbersky, Jan Guillou, m. fl. m. fl. anser jag att mordet är polisärt uppklarat. Att Christer Petterson dömdes i tingsrätten och frikändes i Hovrätten är en helt annan sak. Därmed bidragandes till det decennielånga traumat i Sverige och också skapandes utrymme för hela horder av privatspanare och teorier av allehanda slag. Här bidrar LGW Persson. När han tillfrågas vad han själv tror blir det liturgiska trossatser från hans nonsens maskin!

5 svar to “UG OCH MORDET PÅ OLOF PALME!”

 1. Fredrik Says:

  UG har fullständigt smulat sönder det lilla som fanns att smula sönder. Mutade vittnen och vittnen som tidigare gjort fullständigt diametralt motsatta vittnesmål. En sedan redan tidigare kolossalt bräcklig bevisning är fullständigt tillintetgjord. Anna Haage vitnade om hur otroligt chockad fru Palme var vid mordtillfället.

  Leif Silbersky som du nämner var inte nådig i sin kritik och har svängt. Ölvebro har varit otydlig i sina formuleringar efteråt. Åklagare Anders Helin sa inför Granskningskommissionen, att han inte ville svara på om han personligen tror på att Pettersson är den skyldige.

  Att tro att det är en vapenvägrande A-lagare från Rotebro, är så vansinnigt så det trotsar all beskrivning.

  Det är nog bara du och den gamle KGB-agenten Guillou som fortfarande tror på något så absurt….

  • lennartwaara Says:

   Att det finns grundläggande kritik mot Palme-utredningen allt från Holmer och framåt är helt klart.
   Ölvebro och de flesta poliser i Palmeutredningen, inkl Silbersky och Ölvebro samt inte minst
   Lisbeth Palme är övertygade om att CP sköt OP. Anna Haag efter alla dessa år? Inte så tungt vägande! Som sagt sorgligt att
   man till den grad misslyckats med att bevisa bortom rimligt tvivel att Christer Pettersson sköt Olof Palme.
   Att CP inte sköt OP är det enda den sorgliga skara privatspanare inkl LGW Persson är ense om. I övrigt blir teorierna
   lång bortom rim och reson dessutom varandra uteslutande. Att åklagare Helin inte kan kvälja dom borde du kunna förstå!

 2. Fredrik Says:

  Nu var det dags igen. Så sent som igår kväll i Veckans Brott erkände Hans Ölvebro att bevisningen mot Christer Pettersson var så tunn att den aldrig gått till åtal om inte det hade varit ett mord på en statsminister. Dessutom vägrade han svara på frågan om han trodde att det var Pettersson som utförde mordet. Pettersson-teorin visar sig allt mer vara ett luftslott.

 3. lennart waara Says:

  Visst var det så, bland annat beroende på att en polismästare (S-märkt) utan erfarenhet av mord schabblade bort de viktiga första året på kurdspår och andra stolligheter! Glöm inte att det är därifrån (Holmer) sörjan med mordet på Olof Palme startar! Hur annorlunda hade det inte varit om en kriminalpolis typ Ölvebro hade varit ansvarig från första början. Då hade sannolikt Christer Pettersson också kunnat fällas i domstol på riktiga bevis! Idag lever vi med en politisk sörja som startade med Holmer och fortsatte med Ebbe Carlsson och A.G. Leijon. Se där hur sossarna själva förstörde möjligheterna att fälla partiledaren Palmes mördare! De flesta av er börjar inte från början utan tittar på hela det sorgliga mordspanarförloppet bakifrån och hamnar därmed snett fråga om den sannolike mördaren! Att Ölvebro inte svarar på frågan om mördaren är förståeligt. Han kväljer inte dom! Han har tidigare givit uttryck för att mordet är polisiärt uppklarat!

 4. Fredrik Says:

  Ölvebro kväljer inte dom om han säger att han är övertygad om Petterssons skuld. Skillnad på vad som juridiskt är möjligt. Hade bara varit att säga det är polisiärt uppklarat.Vilket du påstår att han har sagt. Något som inte verkar stå för numera. Sedan är det bara för dig att titta på UG igen för att förstå vilket luftslott spåret är och att utpekanden saknar all trovärdighet och framförallt tillförlitlighet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: