FINANSMINISTER MAGDALENA ANDERSSON OCH GUSTAF FRIDOLIN

Nu händer intressanta saker i politiken! Finansministern meddelar att hon börjat se och förstå några av de problem med massmigrationen vi varnat för! G Fridolin för MP är överkörd igen! Han tror fortfarande att Sverige kan ta emot alla migranter som vill hit och meddelar att finansministerns uttalande inte är regeringens! En finansminister brukar leverera tunga regeringsuttalanden! Det är spännande att se vad som nu händer; endera är MP helt överkört – vilket jag hoppas – eller så är finansministern inte representativ för regeringen! Unheard of! Statsministern kanske i vanlig ordning låter meddela: ”Det är oacceptabelt!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: