SR P1:s FÖRLORADE HEDER.

Det blir allt svårare att ta statsradion SR:s P1 på allvar. Vart tog den journalistiska hedern vägen? Idag rapporterades på P1 om direktiven till den förestående BRÅ utredningen om den kraftigt ökande sexualbrottsligheten.

Först gavs moderaternas Tobé utrymme att argumentera varför man bör införa etnicitet som en variabel i den kommande utredningen. Sedan gavs utrymme för 4-5 olika röster av varierande halt och bakgrund att hävda att etnicitet inte är aktuellt att införa som en variabel. Huvudargumentet för samtliga var att vi redan vet ”etnisk bakgrund på förövare och offer” och att invandrare är överrepresenterade bland förövarna. Det ansågs ointressant att fastställa ”huruvida de är över representerade med 3, 4 eller 5 gånger” som någon hävdade.

Detta är så oerhört intressant! PK-media, denna gång i form av statsradion SR, har tidigare hävdat att invandrare inte alls är överrepresenterade i grova sexualbrott. Nu vet vi helt plötsligt hur det förhåller sig! Invandrare ÄR överrepresenterade i sexualbrott. (Vilket fakta visat under en längre tid!) Det är av den anledningen nu ointressant att undersöka saken djupare. Det är ”ingen kunskap vi behöver” hävdades det. Informationen behövs inte därför att den inte bidrar till kunskapen om vad vi skall göra.

PK-maffian ändrar taktik vartefter verkligheten hinner ikapp lögner, halvsanningar och fake-news!

Samtidigt har vi lokalt riksdagsledamöter som i videor spritt uppfattningen att invandrare inte alls är överrepresenterade i sexualbrott. Det verkar i idag som att vederbörande får ändra uppfattning om de skall ha någon heder alls kvar! Inte ens PK-media hävdar det längre! Nu är det något vi alla redan vet!

I det inslag jag citerar från dagens statsradio SR P1 saknades opartiskhet, saklighet och neutralitet. Det var en helt tydligt ett journalistiskt propagandainslag! Inriktning; ta inte med etnicitet i den kommande BRÅ undersökningen! Snyggt jobbat SR P1!

Se Jonas Jonassons utredning nedan! Det kommer uppenbarligen att behövas mer av privata medborgarundersökningar för att komplettera och ersätta brister i offentliga utredningar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: