VÅLDSAM EXTREMISM SKALL STRAFFAS OAVSETT FRÅN VILKET HÅLL DEN KOMMER!

Med rätta har den öppet nazistiska organisationen Nordiska Motståndsrörelsen (MNR) diskuterats och ifrågasatts. De har rätt att uttala och i text presentera sina skruvade idéer! De har också rätt att hålla möten på offentliga platser som torg och liknande. De kanske också har rätt att tala i Almedalen, men de har INTE rätt att med våld störa och hota andra deltagare. När nu sådant skett så kan man rimligen på juridiskt korrekta grunder neka dem tillstånd nästa år med hänvisning till rent brottsliga handlingar och verksamhet.
Handlingar kan och skall hanteras av rättsväsendet!

Samma vaksamhet och granskning av handlingar bör självfallet ske av de vänsterextrema våldsverkarna. Här blir vaksamheten från ”vänstern” betydligt mindre för att inte säga mer förstående. De protesterar ju mot kapitalistisk ojämlikhet och orättvisor och att de rika blir rikare! När dessa socialistiska/kommunistiska extremister begår brottsliga handlingar, som t.ex. att med våld försöka störa och hindra andras möten, skall dessa hanteras av rättsväsendet! Rätten att tala, skriva och hålla möten har de självfallet!

Jag vill se samma granskning och juridik mot de återvändande muslimska terroristerna som nu går fria på gatorna i bl.a. Vivalla i Örebro! Sannolikt ett drygt hundratal!

Jag rekommenderar alla att läsa en artikel (bered er på att den är oerhört plågsam) i SvD igår (10.7.2017) om en bortrövad flicka som nu befriats efter att ha sålts på marknader i olika omgångar till muslimska terrorister och våldtagits i sex månader av s.k. krigare (daesh mördare/ terrorister/våldtäktsmän/pedofiler)! Hon berättar om flickor 10-11 år gamla som säljs till IS-befälhavare. Själv var hon tvingad att läsa Koranen innan hon våldtogs av en terrorist som först bad till Allah innan våldtäkterna fullbordades. Andra obehagliga delar av hennes berättelse att här förtiga!

Sådant har de muslimska terrorister som återvänder till Sverige och går fria på gatorna varit delaktiga i (direkt och/eller indirekt)! Deras handlingar skall självfallet hanteras i rättsprocesser och inte beviljas skyddad identitet och boende!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: