ANNIE LÖÖF versus ANNA KINBERG BATRA

Valet mellan Annie Lööf och Anna Kinberg Batra är inte som valet mellan pest och kolera. Annie Lööf är helt på egen hand både pest och kolera.

Det är märkligt hur Centerpartiet (ett gammalt folkrörelseparti med betydande folkliga ledare som Hedlund och Fälldin) på senare år haft partiledare som Maud Olofsson och Annie Lööf. Maud Olofsson kvalificerar sig som den värsta kapitalförstöraren (Nuon m fl) för oss skattebetalare i den svenska ekonomiska historien.

Hur Annie Lööf kan hamna på 15 procent i väljarstöd är obegripligt! Har man glömt hennes förlöpningar och fadäser som bara är fem år gamla. Annie Lööf förespråkade extrema nyliberala ståndpunkter därav den folkliga benämningen Stureplanscentern. Annie Lööf gick då ut och fällde det idag herostratiska uttalandet: ” Jag är inte kall, hård och nyliberal.”

I ett idéprogram för fem år sedan föreslogs t.ex. månggifte, dvs att en man skulle kunna skaffa sig fyra fruar och åtta barn. Jag föreslår att du som läsare funderar över vilka väljargrupper sådana förslag vädjar till!

Centerpartiet föreslog i samma idéprogram helt fri invandring utan restriktioner. På så sätt banade man väg för Fredrik Reinfeldts vansinniga uttalanden om att ”öppna våra hjärtan” och när han flög över Norrland ”här finns mycket ledig mark”. Vilka väljargrupper vädjar sådana uttalanden till?

Också det hade Centerpartiet banat väg för med beräkningar om att Sverige kunde rymma 40 miljoner invånare därmed antydandes att vi kunde ta emot 30 miljoner flyktingar och välfärdsinvandrare. Den beräkningen togs dock bort innan förslaget nådde beslut. Kunde väl antagligen inte riktigt tas på allvar i de extrema nyliberala kretsarna i partiet. När man ifrågasatte hennes tes om helt fri invandring var ekonomiskt hållbar så förklarade hon frankt att ”fri invandring var helt nationalekonomiskt hållbart.” Ja, det är väl det vi ser idag med kommande skattehöjningar kommunalt för att klara de väntade budgetökningarna på minst 40 miljarder.

Det är således helt följdriktigt att C nu föreslår fortsatt oansvarig invandring i en situation där MP i praktiken tillsammans med S genomför en politik som för några år sedan ansågs fascistisk och rasistisk!

Man kan fortsätta genomgången av vad Annie Lööf och C hävdade för bara fem år sedan. Trovärdigheten idag när man vill framstå som ett parti som värnar oss på vischan (landsbygden) är noll! Vi litar inte på C i denna fråga! Konsekvenserna av att Sverige tagit emot 370 000 flyktingar och välfärdsinvandrare de senaste åren märks tydligast i de små orterna på landsbygden. Där får man bära kostnaderna och konsekvenserna inte i de områden där den politiska klassen bor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: