ÄNTLIGEN ÄR POLISEN PÅ PLATS I SURAHAMMAR! OCH SEDAN ÄR DE BORTA IGEN!

Meddelas i media och på kommunens hemsida!

Surahammar, en kommun med 9900 invånare i kommunen och 6200 i tätorten, har under flera år varit helt utan fast polisiär närvaro!

Vi var många som gladdes åt beskedet att vi skall få tre poliser i Surahammar. KS ordförande (S) poserade stolt med tre poliser vid sin sida. KS vice ordförande (C) visade sig visst också på bilden!

Vad blev det?

En polis kommer att ha mottagning i kommunhuset på tisdagar mellan kl 13 – 15 då man kan anmäla hittegods och liknande enklare ärenden! Till hösten skall enligt uppgifterna öppettiderna utökas i egen lokal!

BETÄNK vad en polis på plats i två timmar i veckan skulle kunna betyda! Satsning på att bekämpa kriminalitet, trafikövervakning, patrulltjänst för att inte tala om allt pappersarbete på stolen på kontoret!

Ett imponerande kraftfullt steg är taget för att utjämna skillnaden mellan våra storstäder och landsbygden! Eller, vad det nu är? Kanske, en riktig valvinnare?

I månaden augusti 2018 meddelas att det blev noll poliser till slut av den ENORMA AMBITIONEN att ha tre poliser 2 timmar i veckan! Intressant! Inga ordföranden och vice ordföranden i Kommunstyrelsen poserade nu! Häpp, häpp…

I september 2018 kan vi också konstatera att det inte gick något vidare för kommunstyrelsens ordförande och hans parti socialdemokraterna och inte heller för vice kommunstyrelsens ordförande och hans parti centerpartiet! Båda tappade röster, procent och mandat! Medborgarna straffar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: