DEN MUSLIMSKA TERRORN.

Den muslimska historien visavi Västerlandet (ursäkta en svepande benämning för den europeiserande kulturen före Europa) är en historia av försök till erövring, expansion och implementering av muslimska sedvänjor, religion och lagstiftning.

Den historien är 1400 år gammal och började redan med krigaren Muhammed och hans ättlingar innefattande över 700 historiskt identifierbara krig. Dessa krig har i långa stycken samma profil som daesh idag med folkmord, fördrivningar, förslavande, våldtäkter och grymheter. Daesh är inget nytt historiskt, ingen djävul ur maskinen. Daesh är den logiska utlöparen av en lång muslimsk expansionshistoria. Målet med de ständiga försöken att expandera är naturligtvis att ta över världen med det muslimska Kalifatet styrt av sharia lagar.

Vid ett tillfälle i historien var de muslimska styrkorna på väg in i Europa genom att erövra Wien men stoppades! Spanien erövrades dock. Korstågen och påven Urban II måste ses i perspektivet att rulla tillbaka den muslimska expansionen och ta tillbaka de heliga kristna platserna. Korstågen var i detta perspektiv korrekta och berättigade!

Ett annat exempel: om man skall förstå (inte nödvändigtvis försvara) hatet mot muslimerna i på Balkan så måste man känna till att man där slagits mot och försökt stoppa den muslimska expansionen i många hundra år. När sedan USA under president Clinton under krigen på Balkan bombade fram en muslimsk utbrytning ur Serbien så har man också förklaringen till misstänksamheten och hatet mot president Clinton och USA. Vilken roll spelade det s.k. sändebudet Carl Bildt i detta. Här har han blivit hjälteförklarad men knappast på Balkan!

Idag sker expansionen bland annat via terrorism och Det Muslimska Brödraskapet. Glöm inte att det salafistiska (med imamer också i Sverige som förespråkar terrorism som en del av islam) Saudiarabien finansierar Det Muslimska Brödraskapet och byggandet av moskéer i Sverige! Vad kan syftet med detta vara? Muslimsk expansion? Granskar vi detta i grunden? Är vi tillräckligt vaksamma mot detta?

De flesta muslimer är naturligtvis inte terrorister eller ens presumtiva terrorister. Men i den mån det muslimska samfundet accepterar och inte aktivt tar avstånd från och anmäler salafistiska imamers terrorist bejakande predikningar i moskéerna så är man nyttiga idioter. Strukturellt tjänar man de krafter som ständigt verkar för att skapa och vidga det muslimska Kalifatet. Man underlättar och tjänar de presumtiva terrorister som finns i Sverige i vissa moskéer (Gävle, Örebro och Västerås) och i våra muslimska förorter (de 300-500 återvändande daesh brottslingar som går fria).

De i Sverige som av naivitet eller än värre av politisk opportunism (allmänt vulgär PK-fanatism) blundar för det som händer tjänar mycket obehagliga krafter och bidrar som nyttiga idioter!

Varje enskild muslimsk terrorist har naturligtvis egna individuella psykologiska motiv och bakgrunder till varför man medvetet väljer att bli terrorist och döda oskyldiga människor. Detta kan och skall analyseras och är i det enskilda fallet främst en polisfråga som exempelvis i fallet med terroristen i Stockholm. Det är samtidigt viktigt att analysera och förstå de strukturella muslimska krafter som döljer sig och verkar bakom de individuella psykologiska faktorerna.

I det närmaste 100 procent av de senaste årens dödliga attacker mot oskyldiga människor världen över är utförda av muslimska terrorister av olika schattering men nästan alltid med ursprung i muslimska länder! Don´t forget!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: