OM TERRORISTEN I STOCKHOM!

Den muslimske terrorist som dödade och lemlästade oskyldiga människor i Stockholm säger sig vara nöjd med att ”ha dödat otrogna” (enligt uppgifter i Expressen från förhör). Det är ett uttalande helt i linje med den muslimska religionen. I Koranen finns flera suror som hävdar att det är rätt att döda otrogna. Den som tvivlar på mitt påstående kan själv gå till läggen och läsa på i Koranen.

Detta predikas också uttryckligen av salafist imamer i bl. a Gävle, Örebro och Västerås! Ca 50 000 muslimer i Sverige idag anses tillhöra s.k. bokstavstrogna muslimer.
Till det kommer alla daesh terrorister (300-500, stort mörkertal) som återvänt till Sverige och som är presumtiva mördare, torterare, våldtäktsmän och pedofiler och som går lösa i våra muslimska förorter helt utan rannsakan och dom. Bara i Örebro är det minst 30 sådana terrorister fria i Vivalla!

Detta är elefanten i rummet som ingen nu nämner när man talar om terroristen som dödat människor i Stockholm.

Jag har sett politiker mumla mörkt om ”satans jävla mördare” m.fl. likande epitet som inte är särskilt klargörande eller upplysande. Men framförallt undviker man att nämna problemet vid namn, muslimerna och den muslimska religionen!

Priset tas av förre statsministern Carl Bildt som i en obskyr pskylogisk analys hävdade att de som mördar med lastbil i Stockholm och i andra städer är ”sjuka människor”. Carl Bildt kanske besitter okända kunskaper i psykiatrisk analys av patologiska terrorister men övertygande som förklaring var det inte!

Däremot undvek han liksom andra att nämna vad det handlar om; medvetet och överlagt agerande muslimska terrorister som bygger på Koranen och salafistiska tolkningar av den!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: