Minister Alice Bah Kuhnkes FAKE NEWS

Minister Alice Bah Kuhnkes svar i Agenda om mottagandet av återvändande islamiska IS terrorister (i statsmedia kallade krigare!!??) kvalificerar sig väl i nivå med Trumps insatser på området! Hennes försök att krångla sig ur fadäsen liknar också Trumps. Därmed sällar sig minister Alice Bah Kuhnke till de två tidigare ministrar som levererat FAKE NEWS de senaste veckorna nämligen Ylva Johansson och Morgan Johansson!

Medan detta skrivs sällar sig FNs vice generalsekreterare Jan Eliasson (S) till dem som levererar FAKE NEWS. I ett halvår har Jan Eliasson skapat en FAKE NEWS om Anders Kompass och att han skulle fått kritik i en FN rapport vilket Uppdrag Granskning nu visar är just det, en FAKE NEWS!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: