VAR STÅR JAG POLITISKT?

Av dem som läser (men inte nödvändigtvis gillar) mina FB-texter får jag ibland frågan var jag egentligen står politiskt, till vänster eller till höger!

Jag svär inte på något befintligt partiprogram, sympatiserar inte i grunden med något svenskt politiskt parti Jag är dock extremt politiskt intresserad, röstar i allmänna val, ofta olika i de olika valen och i riksdagsvalet har det varierat över tiden. Jag läser och följer ett antal amerikanska media på nätet, BBC, ibland Al Jazziera (eng), svenska morgontidningar och kvällstidningar och nätsidor på både vänster- och högerkanten. Jag läser också en hel del seriös statsvetenskaplig/politisk litteratur.

Det ord som kommer närmast att beskriva min nuvarande position är ”rabulist” i meningen ifrågasättande och radikal agitator mot makten, politisk bråkmakare.
Ordet är inte perfekt men får duga. Jag skriver emot den lögn och dumhet som sprids av big media, big politics, big banking och big business! Jag mår särskilt illa av halvsanningarna, utelämnandet och ibland rena lögner i typ Wolodarski/DN och liknande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: