REGERINGSBESLUT MED VG

Tre beslut på senare tid utgör ett litet hopp om ljus i ett annars kompakt mörker.

Aldrig trodde jag väl att jag skulle harangera miljöfundamentalisterna i MP. Som feminist hyllar jag dock Fridolin/MP:s beslut att lagstifta för att få ett slut på könssegregationen i de svenska skolorna. Uppenbarligen skall lagen avse samtliga ämnen! De i FI organiserade feministerna liksom V har varit märkligt tysta i denna för framtiden helt avgörande fråga som under några år varit på väg åt helt fel håll. Allt vad som vunnits av jämställdhet mellan könen var på väg att förstöras av politisk flathet inför kraven från muslimerna.

Utrikesminister Wallström förhandlar just nu om ett toppmöte med Rysslands utrikesminister Lavrov. Ett utmärkt första steg! Diplomati och saklighet bör utgöra primat inte konflikt och krig!

Nordstream 2 kommer att få använda hamnen i Karlshamn. En omvändning under galgen – men positivt ändå – efter att KS i Karlshamn obstruerat och tvingat regeringen att acceptera att hamnen används för lagring av rör vid byggandet av gasledningen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: