Daesh inte IS

Från och med nu säger vi daesh och inte IS. De islamistiska terroristerna gillar inte daesh som är liktydigt med en bunt banditer. IS är de stolta över att bli kallade eftersom det pekar på att de har en stat.
I det ständiga vänsterflummet som trampas på statsmedia hänvisas öppet till att de islamistiska terroristerna har varit arbetslösa och boende i sämre bostadsområden t ex i Bryssel som någon perverterad form av strukturell förklaring eller t.o.m. ursäkt.
Förklaringen är dock inte denna. Daesh är terrorister med rötter i islamistisk religion. Daesh är helt enkelt mördare. Man har alltid ett individuellt ansvar för sina beslut hur arbetslös och taskigt boende man än har varit med om, vilket bl a Birgitta Olsson utmärkt påpekat. En stor del av världens befolkning är arbetslösa i eländiga bostäder utan att bli terrorister. Tvärtom kämpar de varje dag för att förbättra sina liv. Förklaringen till daesh är helt enkelt den islamistiska religionen!
By the way, det finns ingen seriös vetenskaplig forskning som skulle visa att arbete och bättre boende skulle haft någon som helst effekt på deras beslut att vilja stödja islamistisk terrorism.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: