PALME-MORDET OCH LEIF GW PERSSON

För var gång som privatspanarna i Palme-mordet, Leif GW Persson inkluderad, lanserar någon ny teori om vem som mördade Palme blir jag allt mer övertygad om det galna i deras verksamhet. Det som kommer fram varefter om Christer Pettersson är att han erkänt mordet för bl. a. en trovärdig journalist och också agerat för att träffa Mårten Palme och erkänna mordet. Ett möte som aldrig blev av, Christer Pettersson avled innan. Det allra mesta som lanseras som nya teorier är ju också undersökt ett flertal gånger av Palme-gruppen. Skillnaden mellan de mest urspårade Palmespanarna och Leif GW Person är att han på bästa sändningstid kan framföra sina spekulationer utan att någon med grundlig insyn i utredningen kan motsäga spekulationerna. Underhållande är det möjligen men så sorgligt. Det bidrar bara till att ett nationellt trauma fortsätter! Ett trauma som skulle kunnat vara avgjort om inte en socialdemokratisk polischef Holmér klantat till det så in i vassen. Ytterligare påspätt av socialdemokratisk självtillräcklighet med privatspanare Ebbe Carlsson och ministrar. Christer Pettersson mördade Olof Palme det är många med insyn övertygade om inte minst tunga utredare i Palmegruppen, Lisbeth Palme (som ju pekade ut CP) och familjen m.fl.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: