NEMESIS CENTERPARTIET!

NEMESIS C!
Pladdraren Lööf pladdrar på! Samtidigt som Centerpartiet ( C) är på väg mot en sekt i svensk politik! Allt mer sekteristiska (förslag helt främmande för svensk kultur); platt skatt (”advocated by third string econimists”) månggifte, fri invandring mm presenteras. Vilken udda figur ligger bakom detta?
Annie Lööf, Sveriges floskelmaskin nr 1? Eller vem? Vi kan hoppas att den falangen nu faller för gott och att det Centerparti (via distrikten ute i landet) som behövs i svensk politik tar över; med aktiv landsbygds- och regionalpolitik och målet att ”Hela Sverige skall leva”! Annars kan partiet lika gärna åka ur riksdagen!
Saknad och sörjd av en liten extrem sekt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: