JAG ÄR INTE HÅRD, KALL OCH NYLIBERAL!

Min första tanke var att trycka upp och sälja bumper-stickers och t-shirts med rubrikens text. Men sedan slog det mig att marknaden för en sådan är ganska liten, egentligen bara en, Annie Lööf. Det är ju inte många andra som har anledning att i nationella media leverera en sådan personlig varudeklaration.
Den är som blivande klassiker i nivå med CH Hermanssons ”någon jävla ordning får det vara i ett parti” ! Dock betydligt mer pinsam!

Det förvånar mig att media i kommentarer inte fokuserat mer på detta märkliga uttalande i synnerhet i kombination med hotet mot ”den samlande vänstern”!

Min första reaktion var upprördhet när media rapporterade om att Center-stämmans delegater applåderat och jublat åt den första skjutna vargen. Nu har jag lugnat mig och insett hur fruktansvärt pressade och nedtryckta centerpartisterna måste känna sig som jublar åt ett skjutet djur!

Ett centerparti som börjar agera politiskt för att bromsa centraliseringen och driva landsbygdsfrågor under parollen ”Hela Sverige skall leva!” har ett existensberättigande och en betydande uppgift i svensk politik! Då handlar det om att se till att vi på vischan också har tillgång till alternativ, offentlig service (som åldringsvård, sjukvård, skolor m.m), vägar och kommunikationer som fungerar, banker, bensinstationer, butiker och liknande.

Tyvärr är C inte på väg åt det hållet utan snarare mot en sektliknande organisation. Annie Lööf är ansvarig för det!
Fortsätter man på den inslagna vägen kommer man att lämna riksdagen 2014 – jag tvivlar på att taktik röstande moderater skall rädda paritet – och lika bra är det!

Det kan komma att bli nödvändigt att starta ett nytt politiskt parti med fokus på landsbygden och landsbygdens behov och frågor! Det handlar sannolikt om mer än 3 miljoner potentiella väljare!

2 svar to “JAG ÄR INTE HÅRD, KALL OCH NYLIBERAL!”

  1. Fredrik Henriksson Says:

    Lennart, du håller på att bli min personliga favorit…!?

    Jo, Håkan Juholt ville ju dela ut en mobiltelefonmast till varje person på landsbygden.Vad jag vet så indikerade väl inte optionsmätningarna att han stöddes av 3 miljoner väljare.

  2. lennartwaara Says:

    Hej!
    Juholt; med rätta fick han inga efterföljare på den dumheten. Läs två stycken upp i mitt inlägg så framgår i korthet vad det handlar om!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: