SVERIGE SKALL FÖRSVARAS

Sverige skall dock icke och behöver inte av några vettiga skäl gå med som medlemmar i NATO. Avbryt ansökan omedelbart. Kristersson, Johnson et consorters är inte mogna att hantera frågan, det blir allt tydligare för var dag som går.

Sverige skall inte heller tillåta en NATO/US ockupation av landet (med US soldater, placerade på 17 platser utspridda över Sverige, som enligt avtal får extraterritoriella rättigheter i Sverige. Se de otaliga skandalösa rättsexemplen/ haverierna från Tyskland, Japan och Sydkorea med US soldater – kolla gärna etnisk tillhörighet och IQ – som begår svåra brott i landet men inte kan lagföras i landet).

Sverige skall däremot ha ett nära och organiserat militärt samarbete med främst Finland och Storbritannien men också övriga europeiska länder, typ Tyskland.

Sverige skall på egen hand kraftigt rusta upp armén, flottan och flyget. Jag stödjer att Sverige i det korta perspektivet lånar pengar för att snabbt och radikalt rusta upp försvaret.

Glöm heller aldrig att det var Reinfeldt, Borg och Kristersson som i det närmaste lade ner försvaret, i den politiska retoriken beskrivet som ett ”särintresse”. Nu sitter bocken (och tar ut sitt small man complex/traumatiserat mobbingoffer) som trädgårdsmästare och ylar oansvarigt om krig. Det imponerar inte på någon, allra minst Vladimir Putin och Ryssland.

Sverige skall systematiskt och strukturerat men utan krigiska åthävor bygga upp ett starkt försvar. Sverige hade under 1950-talet, som exempel, världens fjärde starkaste flygvapen med egenutvecklade och egentillverkade flygplan. När Sverige blir militärt starkt så vet fienden det. Det vet och begriper Vladimir Putin och Ryssland. Det kan ni vara övertygade om. Det behövs ingen svagsint krigsretorik och krigiska utfall. Det visar bara oansvar och svaghet och fungerar provocerande.

Sverige behöver definitivt inte provocera, det tjänar inga vettiga geo-politiska syften, det räcker att markera militär styrka och beredskap med ett kraftfullt och högteknologiskt svenskt försvar till lands (typ Archer/Excalibur), till sjöss och i luften (typ JAS senaste version). 

”Folk och Försvar” inte ”Makten och kriget”.

Lämna en kommentar