”MURRE SKALLTURK” LEDER CENTERPARTIET UR RIKSDAGEN???

En dömd misshandlare (skallning är en metod använd av kriminella och elitsoldater i närstrid) dessutom muslim och turkisk medborgare leder förhoppningsvis C ur riksdagen. Champagne i mitt hus första gången C hamnar under 4 procent och champagne-fest vid Våtsjön för alla intresserade om C åker ur riksdagen 2026. Det här kan visa sig vara ett bra val!!!

”Turk” har länge varit ett pejorativt slangord för dysfunktionell lågkognitiv migrant, ungefär som ”blatte”, ”svartskalle” eller andra ord som skulle leda till min femte avstängning på FB om jag använde dem. Ordet har nu fått ett obehagligt personligt ansikte.

Länkar från FB till bloggen för att undvika att hamna i FB-finkan en månad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: