EN MANS HAVERI I DET MEDIALA FJOLLTRÄSKET?

Vidstående skärmdump är hämtad från Dagens Nyheter (DN) den 26 november 2022. Den är faktiskt true story! Den är en ren obegriplighet för de flesta riktiga svenska män ute i landet. Men i Stockholm har manliga kulturmarxister i DN och PK-media förstörts av feministerna till den grad att de inte vet hur en riktig MAN är och beter sig. Att DN publicerar och denne Gunnar Ardelius, som kallar sig författare, framträder med namn utan att inse att han skämmer ut sig totalt i ögonen på varje etnisk svensk MAN. Han gör det utan att förstå det svagsinta elände han demonstrerar. Han är en varningsklocka för vad som kan hända! Det han offentligt visar upp innebär att den inställning och erfarenhet han beskriver är OK, kanske t.o.m. beundransvärd, i de sociomiljöer och avgränsade kretsar han umgås i. Han förstår inte hur svårt mentalt skadad hans könsuppfattning är och uppfattas av oss normala svenska män. Det är faktiskt sorgligt att se en person, som framträder offentligt, vara så havererad i sin könstillhörighet! Feminismens och HBTQI ideologins resultat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: