VAD ÄR ”LIBERALERNA” FÖR SORTS PARTI OCH PEHRSON FÖR SORTS PERSON?

Liberalernas partiledare Johan Pehrson har uttalat sig på ett partimöte i Sandviken enligt media:

Alla volymmål, återvandringsmål och ”en massa andra sjuka saker” är borttagna ur Tidöavtalet.  ”Man ha synpunkter på enskildheter och en massa som är dåligt men det är inte jag som släpat in den här skiten i det här avtalet”.

Pehrson kallar också samarbetspartiet SD för ett ”extrempopulistiskt” parti som har ”samma organisationsnummer” (verkligen graverande!?…min kommentar) som när de bildades.

”Deras eget taffliga lilla försök till vitbok visar ju att det är en brun sörja”.

Först kommer Pehrson efter långa och intensiva förhandlingar överens med M, KD och SD och skriver under ett avtal, Tidöavtalet, sedan går han ut och totaldissar vad han själv kommit överens om bland annat efter en whiskynatt med SD:s ledare. Läs gärna SvD:s utmärkta research om förhandlingarna inför Tidöavtalet. Länk nedan. Visst kan man begripa att personen Pehrson måste blidka Stockholms stolliga vänsterliberaler, men någon måtta på vad man säger får det väl vara? Personen Pehrson har givit uttrycket att ”tala med kluven tunga” ett ansikte. Eftersom han skrivit under avtalet totaldissar han faktiskt sin egen insats. Märkligt, to say the least.

Länk till SvD:s research kring Tidöavtalets tillkomst:

https://www.svd.se/a/vega0j/tidoavtalet-en-natt-avgors-allt-langt-ifran-forhandlingsbordet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: