MAGDALENA ANDERSSONS KAKISTOKRATISKA REGERING ÄR SVENSKA FOLKETS FIENDE NR 1,

De kallar sig hycklande för ”arbetarregering” men är en regering för muslimska bidragsmigranter, bidragstagare och offentliganställda. Arbetare, hantverkare och småföretagare har dragit!

PRO PRIMO

Första halvåret exporterade Sverige mer el än något annat land i Europa, Frankrike inkluderat. Analysföretaget Enappsys skriver att Frankrike normalt exporterar mer el än de importerar men under det första halvåret 2022 nettoexporterade Sverige 16 terawattimmar el.

Det är det verkliga innehållet i Socialdemokraternas och Magdalena Anderssons folkfientliga politik. En klart utarmande politik för majoriteten av etniska svenskar. Följden för oss alla är elbrist och extremt skenande elpriser. Alltså ”Sossepriser”!

PRO SECUNDO.

Dessutom! Dessutom! Skattehöjarpartiet nummer 1 Socialdemokraterna genomför automatiska och smygvägen enorma skattehöjningar på el och drivmedel som du och jag måste betala med redan skattade pengar! Trippelbeskattning således; först skatter på el/drivmedel, sedan moms på den skatten som därefter betalas med beskattade inkomster! Nota bene! Via momsen på stigande livsmedelspriser, genom skatter och moms på drivmedel och genom skatter och moms på el har regeringen stulit minst 70 miljarder ytterligare från svenska folket på ett halvår.

Varför tiger DN, SVD och statstelevisionen om detta? Ställ regeringen mot väggen i skattefrågan! Det är dags för ett svenskt SKATTEUPPROR!

SÄNK SKATTEN OCH MOMSEN PÅ EL OCH DRIVMEDEL OMEDELBART!

PS.  Kakistokrati (grek.) betyder styre av de sämsta eller minst kvalificerade människorna och där de värsta människorna sitter vid makten. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: