INFÖR VALET I SEPTEMBER

PRO PRIMO

Trettiofyra (34) dödskjutningar i Sverige första halvåret 2022 främst i våra storstäder men också ute i landet. En kraftig ökning sedan samma period förra året. Trots Magdalena Andersson beryktade ”vända på alla stenar” och Morgan DDR Johanssons ”knäcka gängen”. Det muslimska påsk-upproret/inbördeskriget är att lägga till. Där myndigheter och polis backade och flydde. I det sistnämnda fallet lägger poliser och S-socialister skulden på Paludan som utövar sin rätt till demonstrations- och yttrandefrihet, inte på de våldsverkande muslimska huliganerna. Socialdemokraterna varken vill eller förmår hantera den dysfunktionella muslimska diasporan som fortsätter att växa med nya migranter. Numera Socialdemokraternas kärnväljare!

PRO SECUNDO

Pladdraren Farmanbar pladdrar vidare ända in i Konstitutionsutskottet (KU) med sina lögner/fake news om att svenska elpriser är mycket lägre än i exempelvis Frankrikes.

PRO TERTIO

Magdalena Andersson ”toppar laget” inför valet med:

Pladdraren Farmanbar från Iran som inte ens förstår konsekvenser och problem för svensken med fyra nedstängda kärnkraftverk.

Annika Strandhäll frisören som var dyngrak i Visby

Skolministern och transan Axelsson Kihlbom från Köping 

Gustafsdotter som säger sig inte veta vad svensk kultur är 

Nazist-hailaren Karkiainen från Haparanda

Erncrantz som med en s.k. ”högskolexamen” från Örebro universitet på fyra betyg ansvarar för universitet och forskning.

Morgan DDR Johansson som prickats i KU upprepade gånger för lögner om migrationen och som presenterar det ena lagförslaget efter det andra med inskränkningar i de demokratiska fri- och rättigheterna.

En orättvis betraktelse över en fullständigt lysande församling.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: