FÖRVALTNINGSRÄTTEN TILLRÄTTAVISAR POLISEN I BORÅS SOM INTE KÄNNER TILL GRUNDLAGEN.

Förvaltningsrätten i Göteborg konstaterar i domen i Mål nr 4632-22 att ”mötes- och demonstrationsfriheten är grundlagsskyddade rättigheter som även skyddas av Europakonventionen. Endast i yttersta undantagsfall bör det vara möjligt att vägra tillstånd till en allmän sammankomst av det enda skälet att oroligheter kan förväntas i omgivningarna i anledning av sammankomsten”.

”De omständigheter som Polismyndigheten har anfört för dess beslut är visserligen allvarliga, men utgör enligt förvaltningsrätten inte sådana exceptionella förhållanden som innebär att det förelåg skäl för att helt vägra det sökta tillståndet på denna grund”.

Det är en oerhört viktig dom som lär bli prejudicerande och vägledande för polismyndigheter i hela landet. De varken kan eller bör neka någon att hälla ett islamkritiskt möte. 

Polisen uppgift är att upprätthålla lag och ordning inte göra politiska bedömningar. I synnerhet inte när muslimska huliganer startar ett inbördeskrigsliknande uppror! 

Tack och lov för Förvaltningsrätten i Göteborg som inte islamiserats och invaderats av muslimapologeter och politisk Koran-ideologi.

Ett svar to “FÖRVALTNINGSRÄTTEN TILLRÄTTAVISAR POLISEN I BORÅS SOM INTE KÄNNER TILL GRUNDLAGEN.”

  1. FÖRVALTNINGSRÄTTEN TILLRÄTTAVISAR POLISEN I BORÅS SOM INTE KÄNNER TILL GRUNDLAGEN. — lennart waaras blogg – Life, Death and all between Says:

    […] FÖRVALTNINGSRÄTTEN TILLRÄTTAVISAR POLISEN I BORÅS SOM INTE KÄNNER TILL GRUNDLAGEN. — lennart … […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: