COLIN POWELL HYLLAS – FÖR VADÅ?

Colin Powell hyllas efter sin död (i covid-19 trots fullvaccinerad) unisont i USA i liberala och vänsterliberala media inkl. FOX. Varför? För att han är framgångsrik svart, i enlighet med Black lives matter konceptet? Eller för vad? En som inte instämmer är Donald J Trump som påpekar Colin Powells många misstag.

Den allvarligaste av hans gärningar var dock inte ett misstag utan en medveten handling och lögn, om förekomsten av massförstörelsevapen i Irak under Saddam Hussein, framförd i UN på uppdrag av krigspresidenten George W Bush. Påståendet om att de fanns massförstörelsevapen i Irak under Saddam Hussein var falskt! De visste! Svenske Hans Blix hade med sin undersökningsdelegation entydigt och ostridigt påvisat att Saddam Hussein och Irak inte hade några massförstörelsevapen. Ändock tog Bush och Powell under ett lögnaktigt svepskäl beslutet att invadera Irak, avsätta Saddam Hussein och lägga landet i grus genom terrorbombningar. Denna gång dock utan svenskt flygstöd som i Libyen.

Irak var under Saddam Husein ett väl fungerande land, visserligen med hårt regemente men det är det enda som fungerar på arabiska muslimer med rötter i shia och sunni och traditionella klanstrukturer och klanvälden.

George W Bush med stöd av Colin Powell lade Irak i grus, aska, klanvälde och idag ett helt dysfunktionellt land. Resultatet blev fattigdom, sjunkande produktion och välfärd, klan- och maktstrider samt strida strömmar av migranter till bl. a Sverige.

Sverige får betala priset, eller snarare svenska skattebetalare fortsätter att betala priset för ondskans hantlangare George W Bush och Colin Powell och deras krigsbeslut emot ett oskyldigt land, Irak. 

Ett svar to “COLIN POWELL HYLLAS – FÖR VADÅ?”

 1. Sverige & Brott Says:

  Colin Powell han var ju måhända mycket, och ses ju just av många svarta som en riktig framgångssaga, men i själva verket var han inget annat än djävulens hantlangare och gällande just Operation Desert Storm så var ju det kriget för USA och dess allierade lite som att skjuta fisk i en tunna, alltså ett krig som inte gick att misslyckas med, motståndet var så pass mycket sämre att det skulle varit iögonfallande ifall Irak hade bjudit upp till dans i stället.

  Att han som en hal ål ljög och manipulerade hela världen om det sinnessjuka påståendet att Irak skulle ha eller hade haft massförstörelsevapen, det gör honom mer eller mindre ansvarig för all död och allt helvete som drabbade den irakiska civilbefolkningen, alltså inte någon person att hylla det minsta utan mer se på som en hantlangare åt en president vars hälsa man kunde begrunda lite över.

  Varför uteblev det en mer massiv kritik når man insåg att detta med massförstörelsevapnen bara var lögner och ren manipulation? Sen följer USA upp den idiot-konflikten med att i nästa, helt regelvidrïga, konflikt bomba sönder Serbiens infrastruktur, och mer eller mindre tvinga dem att ge upp Kosova, – Storserbiens nationsvagga!? Och det till muslimer?

  President Bill Clinton var även han en verkligen ynklig person som kunde ha handlat på ett mycket mer hedersvärt sätt än att inte bara stjäla deras nationsvagga, och även då ge den till serbernas svurna fiender, och det i ren panik för världsopiońionen, speciellt då gällande efterspelet till den uppmärksammade men inte alls korrekt redovisade – Srebrenica-massakern. Jag har varit mycket på Balkan och sett, hört och talat med folk som var med i kriget och som visst erkänner att det begicks regelrätta krigsbrott, som i de flesta krig och väpnade konflikter, men inte alls på det viset som visade upp serberna som ett blodtörstigt folk som avrättat 6000 unga muslimska män på en ödsligt belägen åker utanför staden Srebrenica, och propagandamaskinen som var helt styrd av USA den arbetade för fullt.

  Serbien kommer ALDRIG acceptera att albaner och muslimer lever och verkar i deras stoltaste område, en gång nationsvaggan för Storserbien, och ett nytt krig är helt ofrånkomligt om detta inte ses över, omförhandlas och det där serberna också får säga sitt och det naturligtvis efter att en korrekt redovisning gjorts om dessa massakrer på muslimer som sagts ha begåtts lite här och där under krigen! Rapporteringen om muslimska jihadistförband och mujahediinkrigare som agerade regelrätta huvudkrigare, vart var alla rapporter om dessa? Ingenstans naturligtvis.

  J-E-H-!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: