FN/IPCC-RAPPORTEN – NÅGRA REFLEKTIONER.

Det gick precis som jag förutspådde i mars-april förra året i en text. När Wuhan pandemin skulle komma att klinga av skulle klimatalarmisterna och deras globala uppdragsgivare I Trilaterala kommissionen, Schwabs Bilderberggrupp, Agenda 2030, FN m.fl., komma att publicera en grovt överdriven alarmistisk rapport.

Regeringar har globalt med Wuhan pandemin (nu våg fyra, sedan kommer fem etc) som falsk grund och svepskäl skapat RÄDSLA hos befolkningarna i Sverige och andra länder så att medborgarna blir lätta byten för och accepterar totalitära förändringar i styrelseskick och ingrepp i medborgarnas fri- och rättigheter. Läs vad både Franklin D Roosevelt och Hermann Göring säger om rädslan som vapen för att styra medborgarna, vare det handlar om kommunistiska, socialistiska, nazistiska eller demokratiska regimer. 

Franklin D  Roosevelt: ”Det enda vi har att frukta är fruktan själv”.

Herman Göring svarar under Nürnbergrättegången på frågan hur man kunde lyckas med att manipulera det välutbildade, demokratiska och öppna tyska folket: Han svar var just att skapa och vidmakthålla rädsla hos befolkningen, då kan den enkelt manipuleras.

Vilket är exakt vad som idag pågår globalt med utnyttjande av Wuhan pandemin för att skapa rädsla hos medborgarna som sedan används som grund för tvångsmässiga vaccinationer och införandet av apartheid liknande totalitära vaccinationspass.

Vägen är plogad. Stigen är röjd. Gatan är asfalterad. För klimatalarmisterna, att komma med totalitära förslag om vad som skall/måste göras och göras snabbt! Men, först måste medborgarna skrämmas upp så att de accepterar inskränkningar i det dagliga livet. Det är syfte och modus operandi med FN:s IPCC-rapport.

Det är således vad FN:s politiskt förhandlade IPCC-rapport handlar om. 140 regeringar har förhandlat och godkänt rapporten innan den publicerades. Den är ett politiskt aktstycke – make no mistake about that – med ett tydligt politiskt syfte, nämligen att skapa rädsla och skämma medborgare som inte själva orkar granska sanningen.

Därefter kommer de totalitära inslagen och förslagen – vi behöver inte vänta och se – som redan förs fram bl.a. om att sätta ”demokratin på paus” från exempelvis agronomen Rockström och andra frekvent förekommande tvångsingripanden emot medborgarna för att styra deras beteenden. Naturligtvis spelar PK media med i taskspelet. Inte ett kritiskt ifrågasättande till rapporten i någon viktig media. I Sverige kan vi förutse kommande stora skattehöjningar på olika områden för oss skattebetalande svenska medborgare med syftet ”att rädda klimatet”. 

Så dras och vevas de totalitära valserna! Liarna slipas! Och medborgarna är tysta och traskar patrullo! Ett antal riktigt fåraktiga medborgare kommer med egna duktiga förslag och bidrag om ytterligare inskränkningar och medborgerliga tvångsinslag.

Det är viktigt att förstå att den politiska IPCC-rapporten bygger på ca 14 000 vetenskapliga artiklar och rapporter från olika discipliner, och med olika sannolikt sinsemellan motsägande och icke kompatibla resultat. I dessa artiklar och rapporter anges på traditionellt vetenskapligt vis osäkerhetsmarginaler, under vilka förutsättningar resultaten gäller, reservationer för tolkningar, modellernas förutsättningar och tillförlitlighet, modellernas uppbyggnad och innehåll etc etc. Inget av detta tas nu upp i den nationella och globala skrämselpropagandan runt rapporten. Det finns ingen person, institution eller forskningsenhet – säger ingen – som kan förutsäga klimat och väder 50 år framåt. Det handlar om prognoser, framskrivningar och scenarios med ganska låg tillförlitlighet och träffsäkerhet, ibland om rena kvalificerade gissningar för att inte säga rena medvetna felaktigheter och lögner. Det är agronomen Rockström specialiserad på och för vilken globalisterna försett honom med en professorstitel. Någon klimatforskning kan man hitta, Inte en enda peer review artikel i någon vetenskaplig tidskrift. 

Förutsägelser och prognoser handlar om manipuleringar av väder- och klimatdata i datamodeller. Modellernas utdata styrs helt och hållet av modellernas konstruktion och uppbyggnad, liksom vilka faktiska mätvärden (som också är behäftade med osäkerheter)som stoppas in i modellerna. Tolkningarna innehåller och ger sedan i sig osäkerheter och felaktigheter. Osäkerheten i tolkningarnas träffsäkerhet ökar självfallet med tidshorisonten. Jämför, för enkelhetens skull, med meteorologiska prognoser som är hyfsat säkra för nästa dag (men fallerar förvånande ofta också med så kort prognoshorisont) men betydligt osäkrare redan sju dagar framåt. Det gäller i än högre grad med klimatprognoser när man uttalar sig om vad som sker flera årtionden framåt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: