VART ÄR SOCIALDEMOKRATISKA AFTONBLADET PÅ VÄG?

De totalitära inslagen i den socialdemokratiska retoriken och politiken blir allt tydligare. De har nu spritt sig från Morgan Johansson till socialdemokraternas riksorgan Aftonbladet (AB) med Anders Lindberg som chefredaktör.

Så här skriver Caroline Ringskog Ferrada-Noli i dagens AB i en ”kulturartikel som är en del av Aftonbladets opinionsjournalistik” apropå att Per Gudmundson (tidigare ledarskribent i SVD och Jimmy Åkesson påtalat samband mellan migrationen av bl.a. afghaner och den ökade brottsligheten m.fl invandringsorsakade problem i det svenska samhället.

Citerar in extenso ur artikeln:

”Det konstiga är inte att Jimmie säger det här på bästa sändningstid i SVT. Det konstiga är att det inte blir svart i rutan sekunden han säger det. Att en medelålders kvinna med hörsnäcka klipps in. Berättar om hur hon är sändningsproducent och har tagit det exekutiva beslutet att avbryta sändningen. En koltrast ersätter tills nästa program börjar”.

Läs en gång till! 

Detta är en ren DDR/STASI text. Den redan idag hårdvinklande och censurerande statstelevisionen skall enligt den socialdemokratiska opinionsbildningen övergå till att helt ta bort Sverigedemokraternas partiledare (och andra) när han talar i Almedalen eller i Riksdagen och ersättas av en koltrast.

Ingen reaktion i andra media, ingen diskussion. Detta kan skrivas och skrivs i Sverige i socialdemokraternas största tidning.

Tidningen ropar på AKTIVT INGRIPANDE CENSUR av oliktänkande.

MEN DET KANSKE INTE ÄR SÅ KONSTIGT. SOCIALISTER OCH DERAS IDEOLOGISKA KAMRATER I KAMPEN KOMMUNISTERNA HAR ALLTID, I ALLA TIDER OCH I ALLA LÄNDER ANVÄNT AKTIV CENSUR SOM METOD FÖR ATT STOPPA KRITIK!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: