SOCIALDEMOKRATINS SJUKA IDEOLOGI AVSLÖJAD

Utrikesminister Ann Linde (S) firar under Kristi himmelfärdsdag istället den muslimska högtiden eid al-fitr, slutet på fastemånaden ramadan.

Hon väljer således att vara muslim istället för kristen i ett Sverige som historiskt varit katolskt kristet sedan slutet av 800 talet och protestantiskt sedan mitten av 1500-talet. Hon kanske inte ens känner till att dagens helgdag är den viktiga dagen för Herren Jesu Kristi himmelsfärd.

Statstelevisionens Rapport har gjort ett utmärkt grävjobb och undersökt socialdemokratiska lokalpampars syn på skatterna.

Två tredjedelar vill höja skatter för att ”rädda välfärden”. Förmodligen avser de bidragen till den muslimska migrantmiljonen och bidragen till EU/FN/dysfunktionella länder i Afrika/Klimatfonder/Corona fonder etc.

Socialister löser problem – tror dom styrda av socialistisk ideologi – med mera skatter. De har helt enkelt inget annat verktyg i verktygslådan. Men boten är värre än soten och gör bara förfallet av Sverige än värre.

Två tredjedelar av lokala sosse-pampar vill höja kapitalskatterna, fastighetsskatten, inkomstskatten för högre inkomster (värnskatt igen?) och därmed skattetrycket från världens tredje högsta till världens högsta.

Det finnas t o m kommunalråd S som tycker att skatterna är för låga.

Sjung Internationalens vers:

”Båd´stat och lagar oss företrycka.

Vi under skatter dignar ner”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: