FÖRSLAG PÅ INSKRÄNKNINGAR I YTTRANDEFRIHETEN FRÅN DEN POLITISERADE STATSAPPARATEN.

Nu är det den statssocialistiska regeringens myndighet i den politiserade staten, SÄPO, som föreslår begränsningar och förbud mot allt innehav av vad man kallar ”terrorpropaganda”. Vällovligt kan man tycka om man inte tänker efter. Men förslaget innebär att media hindras från att visa upp den muslimska terrorns brutala ansikte för allmänheten.

Är det det som är avsikten?

Säpos officiella motivering till det föreslagna förbudet mot att inneha terrorpropaganda är att det ska bidra till att få bukt med de våldsbejakande grupperingarna. Men för det krävs helt andra åtgärder. Stopp för den muslimska massmigrationen och att påbörja en kraftig återvandring och utvisning av kriminella och terrormisstänkta!

SÄPO:s nu återkommande förslag innebär att bilder och beskrivningar som nedanstående (ja, jag vet att de är brutala bortom det uthärdliga men nödvändiga) som visar den muslimska terrorns verkliga ansikte blir förbjudna. Verkligheten döljs så än fler kan leva i den stora förnekelsen. För islam är ju ”fredens och fridens religion”. Stefan Löfven säger att han ”aldrig” kommer att kritisera islam.  Men läs Koranens suror (de avgörande surorna finns presenterade och analyserade här på min blogg under islam/muslimer) och ta del av muslimernas egna historiska beskrivningar av profeten Muhammeds praktiska politik som krigsherre.

Kombinerar man okunnighet och ideologisk förblindning med ren dumhet skapas intellektuella monster.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: