OM UNDANTAGEN I MIGRATIONSLAGEN OCH I LAGEN OM FÖRBUD MOT MÅNGGIFTE OCH BARNÄKTENSKAP

SÖNDAGSBLOGG 11 APRIL 2021

Om hur undantag som ofta blir regel utifrån den kommande migrationslagen som skall ersätta den nuvarande lagen samt en proposition om månggifte o barnäktenskap.

Morgan Johansson står åter i centrum för min analys som en patologisk lögnare om migration och dessutom en statssocialistisk minister med flera totalitära lagförslag. Det har jag visat i videobloggarna nr 22 – 26. 

Migrationen.

Den parlamentariska Migrationskommitteen som skulle söka en samlad lösning på den muslimska massmigrationen sprack i början av augusti 2020. I grund och botten för att ett fyra procents parti med fem ministrar dikterade hur gränserna skall öppnas för mer muslimsk massmigration. Ett MP som socialisten och statsministern Stefan Löfven låter styra JÖK regeringen.

Nu har den socialistiska JÖK-regeringen på en presskonferens i grova drag presenterat – det exakta lagförslaget har vi ännu inte sett – hur den nya Migrationslagen skall se ut som i sommar ersätter den gamla lagen från 2015.

På presskonferensen i veckan förutskickade JÖK-regeringen styrda av MP en urholkningenav den befintliga redan lösliga migrationslagen.  Morgan Johansson anför att ”undantag för humanitära” skäl kan göras. Det är en riktig gummiparagraf som snart leder till att undantaget blir regel och regeln undantag. Det finns alltid ömmande skäl av varjehanda slag. Bara fantasin sätter gränser.  Det har vi redan sett i domstolarna.

Tack och klov förutskickar flera partier att de river upp den skadliga paragrafen om de vinner valet 2022. Men mycken skada hinner ske fram till hösten 2022 under de ett och halvt år som återstår. Frågan kommer dock att vara rikspolitiskt aktuell fram till och under valet 2022.

VARJE MÅNAD HITTILLS I ÅR HAR DET KOMMIT DRYGT 6 000 MIGRANTER ENLIGT MIGRATIONSVERKETs statistik över beviljade uppehållstillstånd med 36 procent anhöriginvandring. Illegala migranter oräknade. Inte ens myndigheterna vethur många hundra tusen de är.  

De hittills i år beviljade uppehållstillstånden motsvarar ett drygt halvt Surahammar varje månad!!!  En prognos; om dagens nivåer fortsätter kommer migrationen – beviljade uppehållstilsstånd – att på årsbasis 2021 landa på 79 000”

Bloggtexter där jag utförligt redogör för migrationen finns på min blogg ”lennartwaara”  (sammanskrivet i ett ord) under kategori ”migration”.

Herr Johansson säger följande på presskonferensen: ”intentionen med den nya permanenta lagstiftningen är att Sverige ska fortsätta ligga på samma volymer i mottagandet som åren efter 2015”. 

Det budskapet är verkligt oroande eftersom migrationen (främst från MENAP) legat på mellan 90 000 upp emot 150 000 per år från 2015 och fram till och med 2020!

Helt oblygt, flinande rakt in kameran, ljuger Morgan Johansson patologiskt  (glöm inte att Morgan Johansson prickats i Konstitutionsutskottet för falska migrationssiffror) också om att Sverige nu får en ”strängare lagstiftning än EU-genomsnittet”. Det motsatta är sanningen. 

Titta bara på siffrorna för våra nordiska grannländer och jämför. Av asylsökande som kommer till de nordiska länderna tar Sverige emot 70 procent.

LÅT ER INTE LURAS! Gå till källorna! Kolla fakta! De finns i den offentliga statistiken!

Migrationsverkets siffror för jan – mars 2021

jan-mar 2021 mars 2021

Anknytning                                               7 187             2 544

Arbete                                                      7 846             2 915

Asyl                                                           2 208             957

EU/EES                                                      1 437             534

Studier                                                      1 111             329

Totalt                                                        19 789           7 279

Migrationsproblemet i ett nötskal illustreras tydligt av somalierna. De var per den 31.12. 2020 i Sverige 112 844 personer

I Finland som publicerar siffror är 9 av 10 somalier analfabeter.

Somalier i Sverige har en 82 procentig arbetslöshet enligt SR

Beroende på låg kompetens o låg utbildning och en kognitiv förmåga på motsvarande IQ 68. Lynn/Vanhanen m. fl. internationella forskare.

Somalier i Sverige har efter 4 år 2015 – 2019 endast 0,8 procent egen försörjning dvs 1 av 125 har egen försörjning. Egen försörjning är definierad som låga 12 500 kr i månadsinkomst enligt RUT 2021(Riksdagens utredningstjänst). 

Medianinkomst per månad för somalier är 100 kr dvs de lever på svenska skattebetalare. RUT 2021

För syrier är medianinkomsten per månad 4 000 kr. RUT 2021

Somalier är problematiska lägst i allting. Återvandring är lösning o en ändring av grundlagen som tillåter att beviljade medborgarskap kan tas tillbaka o att de kan skickas hem

Regeringens proposition 2020/21:149 

Förbud mot erkännande av utländska månggiften”

Morgan Johansson föreslår i nämnda proposition om månggifte o barnäktenskap att ”18 års gränsen” tas bort. 1 kap 8§ är centrala i sammanhanget. gränsenersätts med en lösligare juridisk skrivning. CiteraMånggifte och barnäktenskap kan godkännas om ”synnerliga skäl” föreligger (sid 19 och sid 51). Det öppnar för att det kan bli regel eftersom det alltid kan finnas  ”synnerliga skäl” att anföra. 

Nu till en helt annan fråga:

Samerna ses av dem själva och många liberala PK ideologer och apologeter som ”ursprungsbefolkning” – som indianerna i USA. De, samerna, hävdar att vi svenskar är kolonialister. Hur är det med den saken i verkligheten? Är anspråket som ursprungsbefolkning verkligen sant? Nej, naturligtivis inte. Det visas av den äldre-äldre historien.

Skandinavien befolkades från omkring år 20 000 12.000 f.Kr. och framåt av europeiska jägar-samlare, när inlandsisen drog sig tillbaka efter senaste istiden. Tidigast befolkade del var Bjärehaövön där isen försvann först. Tillsammans med senare förhistoriska grupper utgör de föregångarna till dagens svenskar.

Genetiska studier av ett stort antal forskare ex ”Ancient Fennoscandian genomes reveal origin and spread of Siberian ancestry in Europé”  i Nature Communications visar att förfäderna till samerna kom långt senare, omkring 1.500 f.Kr. De invandrade som nomader österifrån, från Sibirien med ursprunget till dagens samiska språk först på 500-talet e.Kr.

Trots att samerna invandrade till Sverige långt senare än svenskarna, har de status som urfolk i Sverige. Anledningen är att samerna befolkade norra Skandinavien först när de moderna statsgränserna drogs upp.

That´s that!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: