ÄMNEN FÖR SÖNDAGSBLOGGEN DEN 28.2.2021

ORGANISERAD BROTTSLIGHET

Forskning visar att det finns cirka 12.000 personer inom det som beskrivs som organiserad brottslighet i Sverige som utgör kärnan i det lågintensiva inbördeskrig som pågår i den muslimska diasporan. De organiserar sig militärt med beväpnade enhet som patruller sitt område under en capo, som ex Wårbynätverket

Amir Rostami, docent i kriminologi vid Högskolan i Gävle skriver

  • Den låga uppklaringsfrekvensen för organiserade våldsbrott ärhuvudförklaringen till den höga andelen kriminella i Sverige.
  •  
  • Åtta av 10 gängmördare åker inte fast. En massa anstiftare som aldrig åker fast och uppklaringsnivån är nästintill obefintlig för dem som spränger. Då spelar det ingen roll om du har hårda straff. Åker man inte fast så spelar det ingen roll, säger Rostami, som kommer från tredje världen.

Många menar istället att det är invandringen just från tredje världen som har ökat andelen kriminella i Sverige.

FORSKNINGEN HAR VISAT ENTYDIGT

Enligt Brottsförebyggande rådet har de anmälda våldtäkterna i Sverige ökat med 44 procent under den senaste tioårsperioden (2010–2019). Även män och pojkar drabbas, men 2019 var 92 procent av offren i de anmälda våldtäkterna en kvinna/flicka.

Migranter ÄR kraftigt överrepresenterade bland våldtäktsmän. Det finns idag minst två stora utredningar som visar det. De finns på min blogg :sök på lennart waara och invandrade överrepresenterade bland…

Av Joakim P Jonasson som gått igenom 4 000 domar över hela Sverige och Lunds universitet som undersökt 3 000 dömda

DANSKARNA VARNAR FÖR EN ISLAMISERING SOM I SVERIGE

Dansk Folkepartis ledare, Kristian Thulesen Dahl skriver i ett veckobrev till partimedlemmarna. Hon varnar han för islamiseringen av Danmark och beskriver Sverige som ”islamiseringens högborg”.

”Vi har sett i Sverige hur mängden invandrare kan påverka ett land. Sverige blir troligen aldrig sig själv igen. Det vore förödande om Danmark skulle gå samma öde till mötes”, skrev Thulesen Dahl

DEN SOCIALDEMOKRATISKA MAKTKLANEN ÄR DESPERAT

S kampanjar nu emot regimkritiker, högerfolk i allmänhet och SD i synnerhet. Ledande S-politruker har slängt all hederlighet och intellektuell sanning överbord. Det visar hur desperata att förlora makten de är. Jag samlar deras artiklar o uttalanden och publicerar dem på FB. Skall sparas och användas. Tager Erlander roterar i sin grav bildad, akademiskt utbildad och ödmjuka som han var.

KOMMUNALA FOLKOMRÖSTNINGAR

Kommunallagen ändrades 2010 för att öka möjligheten för medborgarna att driva fram folkomröstningar. Förslaget kom från 2010 års grundlagsutredning.  Utredningen ansåg att politiker alltför ofta kan strunta i folkviljan.

Rapporten av Ann-Cathrine Jungar ( knuten till Södertörns högskola) analyserar 31 folkomröstningar perioden 2011-2020 som tillkommit på folkinitiativ/namninsamling. Sex kommunala folkomröstningar har därutöver hållits på initiativ av kommunfullmäktige. De behandlas inte i rapporten.

Ett folkinitiativ innebär att man samlar in underskrifter för en folkomröstning. Initiativet måste uppnå handskrivna underskrifter av minst 10 procent av kommunens röstberättigade befolkning inom en sexmånadersperiod för att tvinga kommunfullmäktige att ta upp frågan. 

Det är sedan fortfarande upp till politikerna att besluta om huruvida en folkomröstning ska hållas eller inte. I en majoritet av fallen vägrar kommunfullmäktige ändock att hålla någon folkomröstning. Frågan begravs därmed tekniskt. Ompröva ett sådant beslut är inte möjligt.

I 31 fall har dock kommunfullmäktige beslutat om folkomröstningen. Kommunpolitikerna följer dock inte folkomröstningens resultat i 58 procent av fallen (18 av 31 omröstningar). 

I 12 fall, 39 procent, har man följt resultatet. Vore intressant att också se om det finns någon korrelation mellan de resultaten och politisk färg på majoriteten i kommunen.

Folkstyre?

VÄNSTERPARTIET ÄR ETT KOMMUNISTISKT PARTI

Vänsterpartiet har tagit bort namnet kommunistiskt parti och lyckats dupera journalister och andra. De ställs aldrig några frågor om partiprogrammet. Det är helt i enlighet med Vladimir Illich Lenin att göra så. Segla under radarn o falsk flagg när det är nödvändigt i klasskampen.

Men partiprogrammet vill avskaffa kapitalismen och införa det klasslösa samhället. Vad är det om inte just kommunism. Det känner vi igen från de klasslösa samhällena i Sovjetunionen och Kina med 60 miljoner döda civila i Ryssland, soldater oräknade och 100 miljoner i Kina. Stalin o Mao Tse Tung var förövarna.

När får vi museum om den förintelsen.

Sjöstedt ställdes inte till svar o inte Nooshi Dadgostar som fick en fyrsidig hagiografisk artikel i DN, var annars.

Dessutom, talar Ung vänster ur skägget!

Jag har i tidigare video-bloggar behandlar den s.k. ”censurlagen” SOU 2020:45 och varnat för hotet mot yttrandefriheten. Nu gör man nya försök. Men nu varanar många.

Detta är en fråga som måste bevakas och kristieras. Tyvärr ser jag inte mycket om detta i media. Tystanden vilar tung. Vilket är oroande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: