BRUNSMETNING, MIGRATION, KORRUPTION, GÄNGARMÉER, VINDKRAFT OCH NÄR VÄNDER DET?

Söndagsblogg 21 februari.

STOPP FÖR FORTSATT MIGRATION

Nu stöts det i hornen och larmas i den ”anständiga” svenska ankdammen med rikspolitiker och statsmedia. Vad har hänt? Jo följande!  Jimmie Åkesson har tagit bladet från munnen och helt korrekt och sant sagt följande, och jag citerar:

”Vårt land behöver ett totalstopp för all asyl- och anhöriginvandring, inklusive kvotflyktingar. Sverige behöver ett totalstopp, för all invandring som utgör en social, kulturell eller ekonomisk belastning och ett moratorium för mottagande av kvotflyktingar”.

Åkesson kunde ha tillagt att Sverige därutöver behöver en aktiv och fungerande återvandringspolitik och att de som kommer är dysfunktionella personer. Vi har ingen nytta av dem de kostar bara oss skattebetalare minst 250 miljarder kr per år allt annat kaos o elände de ställer till med oräknat.

Men vänstern skriker i falsett från Lööf och Löfven till Johansson och Strandhäll. T.o.m ”sanningsministeriet” förlåt jag menar propagandaministeriet-SVT med den politiska översteprästen Knutsson går igång med en predikan värdig en DDR-politruk.

Men, maktklanerna i rikspolitik och media biter sig själva i svansen. Min prognos är: SD kommer vid nästa opinionsmätning att ha fått en markant ökning av sympatisörer.

MIGRATIONENS VERKLIGA OMFATTNING BAKOM MORGAN JOHANSSONS PÅSTÅENDEN

Regeringen har beslutat att under 2021 ska 5 000 kvotflyktingar överföras till Sverige genom så kallad vidarebosättning. Regeringen har dessutom gett Migrationsverket ett tilläggsuppdrag om att ta emot de kvotflyktingar som på grund av pandemin inte kunde resa till Sverige förra året.

– Totalt handlar det om cirka 1400 flyktingar som redan blivit beviljade uppehållstillstånd i Sverige. Vår bedömning är att vi har en god beredskap för att klara detta, säger Oskar Ekblad, sektionschef på Migrationsverket.

Detta utöver de ca 5 000 migranter som fortsätter att välla in i Sverige varje månad enligt Migrationsverkets statistik. Se januari-siffrorna på min FB o blogg. Sverige har inom parentes Europas mest omfattande anhöringinvandring.

S STÄMPLAR SD O KRITIKER

Mörkret breder ut sig.  Nu har S samlats kring den vedervärdiga strategin att naziststämpla SD – som jag i och för sig inte sympatiserar med – för att skrämma KD o M att inte göra gemensam sak kring regeringsfrågan med SD.  S vill sitta kvar i orubbat bo tillsammans med klimatkommunister, kommunister och vänsterliberaler.

Den senaste i raden av sossar som beljuger meningsmotståndare är Magdalena Andersson. Sanning, fakta, balans och anständighet åker ut genom fönstret när hon skriver. Läs hennes artikel de är belysande för vår sosseregerings mentala tillstånd. Hennes artikel finns på min FB.

Åsa Linderborg i AB i tisdags säger – trots att hon är vänster:

”Det här malandet tråkar ut mig. Varje ny text på temat är en slapp, fantasilös och lite förnedrande uppvisning i hur dåliga retoriker vänstern har i sina led”.

IS KRIGARE TILL BORÅS

Återvändande IS krigare flygs till Borås och får skyddad identitet. Stefan Löfven vill glänsa inför FN som är heligt för sossar o som krävt att Sverige skall flyga hem IS krigare. 

KRIMINELLA GÄNG AGERAR SOM EN ARMÉ

Det finns nya uppgifter från polisen rörande hur kriminella gäng organiserar sig i förorter. Genom hemliga chattar som nyligen knäcktes har gängtoppar avslöjat sig själva och det visar sig att man har målsättningen att driva nätverken som ”arméer” och att dessa ska patrullera områden beväpnade med capos som lokala ledare. Detta samtidigt som polisen drar sig tillbaka i förorterna. 

Det är bilder från polisens förundersökningsprotokoll som lagts ut på Twitter som visar hur ökända Vårbynätverket kontrollerar delar av Stockholms södra förorter.

Det lågintensiva inbördeskriget pågår redan i den muslimska diasporan i Sverige.

KORRUPTIONEN I Hyresgästföreningen

Expressen har granskat Hyresgästföreningens chefer, som ska vara en folkrörelse som företräder medlemmarnas intressen och som ska hålla hyresnivåerna nere.

Hyresgästföreningen är uppdelad i nio regioner som har var sin chef. Samtliga dessa nio bor i villor som enligt GT:s reporter Michael Syrén ofta är värda 7-8 miljoner kronor. 

Medlemsintäkterna ligger på 530 miljoner vilket inte räcker för att täcka organisationens lönekostnader som uppgår till 570 miljoner. Cheferna har över en miljon om året i lön. För att ha råd med chefernas miljonlöner spelar Hyresgästföreningen med medlemmarnas pengar på aktiemarknaden.

Tar man upp kritik så viner ”sosse-piskan” inom Hyresgästföreningen och man blir utesluten, säger medlemmen och aktive lokalordförande Lisbeth Pipping. 

VÄSTMANLANDS FLAGGPOLICY

Utöver nationella flaggdagarna kommer Region Västmanland att flagga med samiska, sverigefinska, romska och tornedalsflaggan på respektive minoritets flaggdag, och därtill även för den judiska förintelsens minnesdag. Därtill kommer regionen att hissa regnbågsflaggan i samband med större de perversa HBTQ-Pride-evenemangen.

– Att flagga i samband med dessa dagar och evenemang, är ett sätt att uppmärksamma och bidra till ökad förståelse för mänskliga rättigheter, mångfaldens betydelse, och alla människors lika värde. Det ligger i linje med Region Västmanlands värdegrund, säger regionstyrelsens ordförande Denise Norström (S) i ett pressmeddelande. Kan kanske få motsatt effekt! Vi kan ju hoppas!

KORRUPTION I VACCINATIONSKÖN

Region Västmanland skämmer ut sig även i övrigt. Chefer går före i vaccinationskön o det försvaras av ansvarig med att doser annars kan förstöras. Vänd på argumentet! Vaccinera alla chefer före dem som behöver vaccination. Det är bara att hävda att dosen annars förstörs.  Vem kan ifrågasätta?

MEDIASTÖD TILL ALTERNATIVA MEDIER

Nyligen beviljades flera så kallade alternativmedier för första gången mediestöd av staten. Tre alternativmedia fick dela på nästan 2,5 miljoner kronor i bidrag. Men kan bidragen vara i fara – den ansvariga Myndigheten för press, radio och tv (MPRT) vill nämligen stoppa stödet.

MPRT som ansvarar för bidragen har föreslagit ett nytt regelverk. Det föreslås för att beviljas mediestöd följande:

”Med ansvarstagande nyhetsförmedling avses bland annat att nyhetsmediet inte bidrar till att sprida felaktig eller manipulerad information, inte uppmanar till brott och avstår från publiceringar som vilseleder kring etablerad vetenskap och kunskap”, skriver MPRT.

Bakgrunden kan vara att Nya Dagbladet tidigare visat oegentligheter i samband med att Myndigheten för press, radio och tv (MPRT) delat ut 1,4 miljarder kronor i stöd till svenska medier. 

Statstelevisionen gör nu sin plikt som propagandaministerium. ”Kulturnyheterna” går till attack mot Nya Dagbladet, NewsVoice och Samnytt i en kampanj med Bonniergruppens främsta propagandatidning DN och den ökända extremistiska underrättelsegruppen Expo. I Kulturredaktionens kraftigt vinklade reportage – fake news – lyfter man bland annat fram granskningen av myndigheten MPRT som en ”koordinerad påverkanskampanj”.

GLOBALISTEN BILL GATES

Den så kallade rika världen bör helt sluta äta nötkött och övergå till ”100 procent syntetiska” alternativ, enligt Bill Gates. Kossorna ger nämligen ifrån sig för mycket gaser, vilket orsakar klimatförändringar, anser Microsoft-grundaren.

Bill Gates, som idag är världens tredje rikaste man, har den senaste tiden varit upptagen med att som vaccinationslobbyist ägna sig åt coronaviruset. Bill Gates ger sig nu in i den klimatalarmistiska kampanjen.

VINDKRAFT I SVERIGE

Nyligen godkände EU-parlamentets industriutskott ett förslag om att det inom EU fram till 2050 ska installeras 300–450 gigawatt vindkraft till havs.

Förslaget innebär att tiotusentals vindkraftverk ska byggas utmed Europas kuster. De ska koncentreras till Nordsjön och Östersjön, där förhållandena anses mer gynnsamma. Många tusen vindkraftverk skulle placeras utmed Sveriges kuster, från Strömstad till Haparanda.

Kommissionen vill också skydda 30 procent av all mark inom unionen, varav en tredjedel (alltså en tiondel av all mark) ska få ett mycket strikt skydd, vilket innebär förbud mot skogsbruk, jakt och fiske. 

”Energiinstallationer” alltså vindkraftverk ska dock tillåtas. För Sverige innebär det att vi förbjuds använda vår egen mark för traditionellt naturbruk, medan vindkraft ska byggas både på land och till havs. 

Detta säger något om hur man ser på Sverige i Bryssels korridorer. 

Ett glesbefolkat land i norr som man hanterar som man vill. Löfven jamsar med! Naturligtvis! Successivt flyttas allt mer makt till EU. Opinionen i små medlemsstater betyder allt mindre. 

Dessutom driver i synnerhet Miljöpartiet på för ännu mer vindkraft och ännu större restriktioner för skogsbruk, jakt och fiske.

Sabuni har rätt: Även en blind höna hittar ett korn då och då när hon säger:  ”Återstarta Ringhals 1”.

Vindkraftverken har sina anhängare främst i städerna, på behörigt avstånd från de områden som exploateras. Ute i landet är frågan desto mer kontroversiell.  Naturen, fjällen, berg och till havs besudlas av vindkraftverken.

I en folkomröstning i Malung-Sälen tog kommuninvånarna ställning mot en vindkraftspark på det natursköna Ripfjället, men blev överkörda av kommunpolitikerna. 

Liknande konflikter finns på flera håll i Sverige och regeringen försöker inskränka möjligheten till kommunalt veto.

Till saken hör att satsningen på vindkraft är dyr, att den snarare ökar än minskar utsläppen av växthusgaser och stör dessutom stabiliteten i hela elproduktionssystemet. Elpriserna blir instabila och rusar nu när det är kallt. Brytningen av de nödvändiga jordartsmetallerna sker ex i Kina under stor miljöpåverkan/miljöförstörelse.

EU:s överstatlighet får mycket negativa konsekvenser för Sverige. – SWEXIT

DET BLIR VÄRRE INNAN DET VÄNDER

Jag har i flera år sagt att det kommer att bli värre – repression och totalitära lagar – innan det vänder. Vi är fortfarande på väg ner. Det måste tyvärr bli än sämre innan gemene man i Sverige vaknar och kastar ut dem som orsakar den muslimska massmigrationen som används som murbäcka emot det svenska folket. Folkutbytet pågår framför våra ögon. Den vrede som nu förståeligt, men delvis urspårat, gentemot FHM och deras chefstjänstemän och Löfven/Hallengren visar att folk börjar tröttna på maktens ukaser och totalitära åtgärder. Men – upplysningsvis – det kommer i framtiden att bli mycket värre för maktklanerna och deras hantlangare på de ryggböjliga myndigheterna.

Vi vet, alla maktpyramider och maktvälden faller samman förr eller senare

Glöm inte muren som från den ena dagen till den andra föll. Så kommer det också att gå med den socialistiska totalitära makten i Sverige under Löfvens socialdemokrater och klimatkommunister. De kommer att falla och falla tungt. De utplånas politiskt när svensken äntligen ser vad de står för.

Då vänder det i Sverige!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: