SOCIALDEMOKRATEN OCH STATSMINISTERN STEFAN LÖFVENS LÖFTEN.

På socialdemokraternas 37:e kongressen 2014 i Svenska Mässan lovade Stefan Löfven att Sverige skulle ha Europas lägsta arbetslöshet år 2020.

Hur har det gått?

År 2020 ligger Sverige på 23:e plats i Europa i arbetslöshet eller uttryck på annat sätt, på sjätte plats nerifrån.

Den socialdemokratiske statsministern Stefan Löfven har också utlovat en ”högre tillväxt i Sverige” med JÖK-regeringen.

Hur har det gått?

Oavsett om vi mäter tillväxten som tillväxt av BNP, tillväxt av BNP per sysselsatt eller tillväxt av BNP per capita så har Sverige en väsentligt lägre tillväxt än OECD eller OECD Europa. En förklaring är demografiska förändringar dvs massinflödet av muslimer från MENA som inte har kvalifikationer och kompetens för att få ett arbete utan lever på skattefinansierade bidrag.

Våren 2017 lovade den socialdemokratiske statsministern Stefan Löfven att ”gängkriminaliteten skulle knäckas”. Det skulle vara ”jobbigt att vara kriminell”.

Hur har det gått?

År 2020 är antalet skjutningar och sprängningar på all time high. Högst någonsin. Det dödliga våldet är på samma nivå som tidigare rekordår. Polisen beskriver 2020 som ”det mörkaste året hittills”. Situationen beskrivs också som att det är ”mer extremt våld”. De finns de som beskriver det som händer runt den muslimska diasporan som ett ”pågående lågintensivt inbördeskrig”.

Den socialdemokratiske statsministern Stefan Löfven lovade i juli 2016 följande:

”Rapporterna om våldtäkter och sexuella övergrepp mot kvinnor nu i sommar gör mig förbannad – och beslutsam. Vi måste göra mer och ska göra mer för att alla kvinnor ska känna sig trygga när de rör sig ute”.

Hur har det gått?

Enligt EU:s kriminalstatistik ligger Sverige i topp när det gäller anmälda våldtäkter i Europa. Men det har naturligtvis inget att göra med massmigrationen av muslimer från kulturer som inte är kompatibla med den traditionella svenska synen på kvinnor.

Den socialdemokratiske statsministern Stefan Löfven har utlovat välstånd och att välfärden skall prioriteras.

Hur har det gått?

Sverige har halkat ner i den s.k. ”välståndsligan” och ligger idag på 10:e plats i Europa.

I början av Wuhan pandemin utlovade den socialdemokratiske statsministern Stefan Löfven att de äldre och svaga skulle skyddas.

Hur har det gått.

De över 80 år och multisjuka på exempelvis särskilda boenden är kraftigt överrepresenterade bland döda. Inkluderar man de som är över 70 år och multisjuka så är hela den absoluta överdödligheten (någon relativ överdödlighet finns över huvud inte alls) i april-juni och i december helt borta.

Källor: Svensk och internationell offentlig statistik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: