BEVILJADE UPPEHÅLLSTILLSTÅND ENL MIGRATIONSVERKETS STATISTIK.

Det har kommit ett halvt Surahammar bara i augusti och ett Kristianstad eller Solna i år. Så ser migrationsverkligheten ut. Migranterna fortsätter att STRÖMMA in i Sverige.

Drygt 60 000 MIGRANTER har hittills i år kommit till Sverige. Stefan Löfven och Morgan Johanssons lämnar vilseledande uppgifter. Tricket de använder för att LURA svenska folket är att bara ange asylsökande som är 5 872. Men hela bilden är en annan, nämligen 60 000. Gruppen anhöriginvandrare dvs fruar, barn, släktingar, uppgivna släktingar etc är drygt 20 000. Så VILSELEDER JÖK-regeringen med statistik.

Än mer vilseledande är politikernas och medias användande av ordet ”flykting”. FN har påpekat att mindre än 3 procent av dem som söker asyl är flykting i verklig mening.

Årsprognosen lyder på närmare 85 000 migranter för år 2020.

Kolla själv på migrationsverkets hemsida. Där har du också kurvor som visar hur migrationen fördelad på olika grupper utvecklats över åren (EU/EES trenden är minskande över tid).

Om man orkar kan man också läsa på Migrationsverkets statistiksida att gränserna mellan de olika grupperna är flytande. Kommer man inte in under en kategori försökar man med en annan ex från asyl till studier eller arbete. Intyg för arbete kan erhållas av någon släkting som redan tagit sig in i Sverige.

GÅ INTE PÅ LÖFVEN/JOHANSSONS BLÅSNINGAR! GRANSKA SJÄLV! SPRID TABELLEN VIDARE!

Länk till Migrationsverkets statistik:

https://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Statistik/Beviljade-uppehallstillstand-oversikter.html

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: