FÖRSÖKET ATT GRUNDLAGSSKYDDA VÄNSTERPROPAGANDAN FRÅN SVT OCH SR STUPADE.

Det blir inget grundlagsskydd för statstelevisionen (SVT) och statsradion (SR). De politiska förhandlingar som förts mellan samtliga riksdagspartier slutade – tack och lov – i oenighet. Regeringspartierna S och MP och dess stödpartier V, C och L ville ha ett sådant men M, KD och SD sade nej.

Justitieminister Morgan Johansson (S) är kritisk. Han lyckas verkligen vända upp och ner på sanningen och försöker slå blå dunster i ögonen på medborgarna. Läs vad han sade två gånger.

– Vi ser i andra länder hur public service blir statstelevision som pumpar ut regeringssidans propaganda, säger han i en kommentar till media.

Det är ju exakt det vi har redan idag i Sverige. Sannolikt också anledningen till att M, KD och SD sade nej.

Det enda korrekta beslutet från riksdagen vore att ta bort skattefinansieringen av SVT och SR och GÖRA DEM TILL BETALKANALER för dem som önskar ta del av lögnerna, halvsanningarna, utelämnanden och vänstervinklingen.

Ett svar to “FÖRSÖKET ATT GRUNDLAGSSKYDDA VÄNSTERPROPAGANDAN FRÅN SVT OCH SR STUPADE.”

  1. Lars Tyskling Says:

    Det är ju en total missuppfattning av andan i grundlagen att skydda ett specifikt media och som dessutom är statskontrollerat. Grundlagen ska skydda yttrandefriheten och friheten att för var och en starta och driva medier och också lägga ner dessa. Det är inte bra, för att köra med en västmanländsk underdrift, att en justitieminister i ett västland inte har detta klart för sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: