HOTET FRÅN AFRIKA!

 “Kraftigt ökad migration från Afrika” är lösningen på minskat barnafödande på andra kontinenter inklusive Europa. Det skriver DN i en artikel som öppet förespråkar etnisk undanträngningspolitik inte bara i Västvärlden utan även i Asien och Latinamerika.

“Nigeria kan rädda Europa från framtida åldersfälla” lyder rubriken för den kontroversiella Bonniertidningens artikel. Bakgrunden är en studie publicerad i tidskriften The Lancet som bland annat förutspår att Afrikas befolkning kommer att öka från 1,4 till 3,5 miljarder invånare till 2100.

Frånsett det oerhört provocerande och obehagliga så har ett folkutbyte extremt negativa konsekvenser socialt och politiskt.

Hur kan Bonnier/Wolodarski/DN aktivt förespråka ett folkutbytet och i vilket syfte. Varför skall den europeiska och svenska befolkningen bytas ut mot afrikaner?

Varför svarar ingen på frågan vad som händer med befolkningens kognitiva förmåga när svarta från Afrika med ett genomsittligt IQ på 70-80 ersätter en vit kaukasisk befolkning med ett genomsnittligt IQ på 100? I Asien skall afrikaner ersätta en befolkning med IQ runt 110-115!

Svaret är kraftigt sjunkande kognitiv förmåga/IQ i hela befolkningen. Vad betyder det för företagande, vetenskap, uppfinningar, innovationer, högkultur etc ?

Kan någon nämna en enda uppfinning, ett världsledande företag, viktig innovation, en betydande uppfinning, nya kommunikationer, transportssystem, energiproduktion och överföring, Nobelpristagare, konstmusik etc etc som kommer från Afrika?  Det finns inte ett enda världsledande elituniversitet i Afrika. Det finns inget som kräver extrem/hög kognitiv förmåga som kommer från Afrika.

Kraftigt ökad migration från Afrika är helt enkelt inte lösningen på någonting alls men väl en problemskapare av gigantiska proportioner. Lösningen är extrema åtgärder för födelsekontroll och begränsning i Afrika och kraftiga stimulanser av barnafödande i Europa. Ungern visar den politiska vägen framåt.

Läs gärna mina utförliga texter om Afrika och IQ. Du hittar dem till höger bland ämneskategorier.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: