George Soros & Bill Gates Partner with China on Coronavirus Drug!

Artikeln nedan beskriver ett forsknings- och bolagssamarbete kring ett kommande vaccin Remdevisir mot corona-viruset. Artikelnär välunderbyggd med en trovärdig analys. Källhänvisningar ges till samtliga påståenden.

Bolaget Gilead Biosciences som ägs av George Soros är partner med Chinese Health Authorities kring kliniska tester av vacccinet mot Remdesivir (utvecklat 2016 mot Ebola). Gilead är också partner med Wuxi Pharmaceuticals som också ägs av George Soros. Bolaget är beläget nära Wuhan Institute of Virology som har pekats som inblandad i utbrottet av corona-viruset.

Samarbetet med UNITAD (UN) innebär att man skapar en pool för att kunna leverera mediciner till fattiga afrikanska länder. Det intressanta är att också China lyckats ta sig in i gruppen fattiga länder. De är med och producerar mediciner säljer dem och får betalt en andra gång genom tillgång till billiga mediciner. Royalties för medicinerna tillfaller patentägarna. Kolla vilka som tillhör patentägarna. George Soros samt Clinton Health Access Initiative är delägare tillsammans med Bill och Melinda Gates. UNITAID tillsammans med Gilead Biosciences stödde dessutom Hillary Clintons presidentkandidatur.

Det får räcka som teaser. Läs artikeln långsamt och noga. Det är många bolag och bolagssamarbeten som beskrivs.

För den som är intresserad av George Soros olika äganden: Under not 8 eller not 15 finns listan på av George Soros ägda bolag enligt UNITED STATES SECURITIES AND EXCHANGE COMMISSION via Soros Fund Management LLC. Address: 888 Seventh Avenune New York, New York 10106

George Soros & Bill Gates Partner with China on Coronavirus Drug!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: